Tessa Ham
Tessa Ham Money 20 jan 2022

30-day spaarchallenge om 100 of 500 euro (extra) te sparen

Wil jij dit jaar meer sparen, maar heb je een extra zetje aan motivatie nodig om dit te bereiken? Dan zouden we zomaar eens de oplossing kunnen hebben. In samenwerking met zusje WorkJuice maakten we namelijk twee versies van een 30-day spaarchallenge waarmee je sparen fun én een prioriteit maakt.

In dit artikel vind je een spaarchallenge van 100 euro en één van 500 euro. Het ligt maar net aan jouw eigen persoonlijke financiële situatie welke voor jou haalbaar is. De 100 euro kun je eventueel ook gebruiken als extraatje bovenop het geld dat je sowieso opzij zet.

30-day spaarchallenges

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om elke dag het bedrag in de vakjes over te maken naar je spaarrekening. Maar het is nog veel bevredigender om elke dag een vakje af te kruisen. Denk maar aan je to-do list en hoe goed het voelt om taken af te vinken. Print de spaarchallenge uit, hang ‘m op een prominente plek op en sparen maar!

Omdat een spaardoel je helpt gemotiveerd te blijven, schrijf je die bovenin op. Als je een foto van je doel naast de challenge hangt, weet je helemaal elke dag waar je het voor doet.

Andere tips om de challenge vol te houden? Zet een wekker op je telefoon of reminder in je agenda, zodat je niet vergeet te sparen. En maak het makkelijker en bovendien ook leuker om de spaarchallenge af te maken door iemand te vinden die met je mee wil doen. Met het bedrag kunnen jullie bijvoorbeeld mooi samen wat leuks doen!

30-day spaarchallenge voor 100 euro

30-day spaarchallenge voor 500 euro

Beviel de 30-day spaarchallenge goed? Pak het dan nog een stap serieuzer aan met deze geld challenges waar je meerdere weken of zelfs een heel jaar mag afvinken.

10 simpele manieren om dagelijks geld te (be)sparen

WorkJuice deelt dagelijks praktische tips en tricks op het gebied van carrière en geld. Of dat nou gaat om solliciteren, besparen of productiviteit – zodat je elke dag weer 1 procent bent gegroeid ten opzichte van de dag ervoor.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
30-day spaarchallenge om 100 of 500 euro (extra) te sparen
Sluiten