Emma Toussain
Emma Toussain Events 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

4 x leuke dingen om te ondernemen tijdens het Hemelvaartweekend

Komend weekend voelt weer feestelijk! Er zijn heel wat leuke activiteiten die je kunt ondernemen. Donderdag is het Hemelvaart, dus een vrije dag! Veel mensen nemen de vrijdag ook vrij waardoor er ook zat tijd is om dingen te ondernemen. Wij zetten de leukste events voor je op een rij!

Hemelvaartweekend zorgt voor veel leuke events

Dat we vrij zijn, dat is toch wel weer heel erg lekker. Wat ga je dan doen? Hele dag op de bank hangen? No way! Hierbij wat leuke events die je kunt bezoeken.

Rollende Keukens

Het leukste foodfestival (onze mening) van Nederland is weer terug: Rollende Keukens! Op het Westergasterrein in Amsterdam staan er talloze kraampjes met heel veel lekker eten en drinken. Het is van woensdag tot en met zondag en op donderdag, da’s dus Hemelvaart, zal het wel heel erg druk zijn. Maar.. het is het waard, geloof ons. Toegang is gratis!

Soenda Festival

Soenda organiseert al meer dan twaalf jaar techno-georiënteerde elektronische muziek evenementen. Soenda staat bekend om haar sterke producties, nationale- en internationale programmering en interessante lichtshows en visuals. De tickets zijn uitverkocht, maar wie weet kun je nog een paar tweedekands kaartjes scoren zodat jij dit weekend nog naar Utrecht afreist om te feesten.

LaDress Sample Sale

De komende dagen vindt de sample sale van LaDress in het World Fashion Centre (Amsterdam) plaats: lekker shoppen! De VIP NIGHT is op woensdag 17 mei van 16.00 tot 21.00 uur en de sale zelf is van donderdag t/m zondag. Er zijn kortingen tot wel 80 procent, heel erg fijn dus. Je kunt je hier aanmelden voor de sample sale.

Art weekend in Antwerpen

Nog op zoek naar iets leuks om het verlengde Hemelvaartweekend mee te vullen? In Antwerpen is het van 18 t.e.m. 21 mei Art Weekend en wachten er talrijke kunstzinnige verrassingen op je. Van kunst op je bord tot in je bed! Trommel je favoriete creatieve, metgezel op en trek naar de koekenstad.

Zoveel kunst, en zo weinig tijd? Kunst Aan Zet got your back! Met hun gallery hopping tours nemen zij je mee op sleeptouw door Antwerpen. Met hun ervaring als kunstnavigators en passie voor Antwerpen brengen ze je naar de beste galerijen en tonen ze de verborgen pareltjes van de stad. Kies uit vier verschillende tours in vier verschillende buurten. Het enige wat jij moet doen is luisteren, kijken en vooral genieten. Ook zijn er nog veel meer leuke dingen te doen, maar ontdek ze vooral zelf.

Zo creëer je jouw perfecte sunday reset om de week met volle energie te starten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.