Suze van As
Suze van As Beauty 24 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

4 makkelijke oogmake-up looks voor de lente

De warme bronstinten die we de afgelopen maanden zo hebben omarmd, mogen stiekem wel eens plaats maken voor iets nieuws. Gelukkig zorgt de aankomende lente voor een heleboel nieuwe inspiratie en kleuren.

Hopelijk laten we de grijze, grauwe dagen snel achter ons en mogen we genieten van een lentezonnetje. Om alvast in de stemming te komen, delen we hier vier looks speciaal voor de lente. We zijn dol op oogschaduw, maar we zijn er niet zo heel erg goed in. Vooral dat blenden krijgen we maar niet onder de knie met donkere kleuren (tenzij we voor een dragqueen-look gaan, dan lukt het prima). Dit gaat gelukkig veel subtieler met de kleurtjes in dit lijstje.

1. Peach pink

Nadat dit vrolijke kleurtje al jaren in onze lokken gezien mocht worden, gaan we deze lente ook peach pink tegemoet op onze oogleden. We zeggen adieu tegen alle bruine nudes en verwelkomen deze zachte kleur met open armen. Vooral een metallic ondertoon vinden we mooi bij deze kleur.

2. Metallic lila

We zijn plots weer helemaal dol op lila. Vooral dat ene zachte, jaren negentig-kleurtje met een hint naar zilvergrijs. Je kunt natuurlijk ook voor een matte lila-kleur gaan, maar een metallic variant maakt het wel heel speciaal.

3. Pastel eyeliner

Een cat-eye is altijd goed. Het zorgt ervoor dat je ogen groter lijken en geeft elke look weer een beetje edge. Vaak grijpen we naar de standaardkleuren: zwart en donkerbruin, maar er zijn nog veel meer opties. Kies bijvoorbeeld een keer voor een pastelblauw of -roze lijntje boven je ogen. Staat fleurig en heel erg spring-proof.

4. Baksteenroze

Oprecht leuker dan het klinkt. Het is eigenlijk een warme, dusty roze kleur. Dit is de variant op de smokey eye voor de lente. Kies er bijvoorbeeld een mooie nude lipkleur bij en je bent klaar voor lente.

popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
4 makkelijke oogmake-up looks voor de lente
Sluiten