Sharon
Sharon Beauty 8 jul 2017

4 tips om blaren te voorkomen

1. Deodorant of vaseline // Er bestaan speciale voetsticks, maar waarom niet iets gebruiken wat waarschijnlijk al in je kast staat? Breng deodorant balm of vaseline aan op de plek waar je weet dat je blaren gaat krijgen. Hierdoor zal er een laagje komen tussen je voeten en de mooie, maar pijnlijke schoenen.

2. Maïszetmeel of babypoeder // Voeten die een beetje vochtig zijn zorgen binnen no time voor blaren. Gebruik dus een beetje maïszetmeel of babypoeder om vochtigheid te absorberen en minder wrijving te veroorzaken.

3. Speciale kussentjes // Zoals je misschien al weet bestaan er voor bijna elk plekje in je schoen speciale kussentjes die je in je schoen kunt plakken – niet enkel voor de bal van je voet. Zo hoeven je voeten niet meer langs dat ene scherpe plekje te schaven.

4. En hier komt ie: draag schoenen die passen // Dit lijkt misschien een no-brainer, maar soms vind je schoenen zo mooi dat je ze gewoon koopt, ook al zijn ze een maatje te groot of te klein. Vergeet nooit: als ze bij het passen al niet comfortabel zitten, zullen ze je voeten na een uurtje staan al helemaal niet blij maken. Ja, ook als ze 70% in de sale zijn.

Knellen je schoenen? Met deze tip kun je ze ietsje groter maken!

Reageer op artikel:
4 tips om blaren te voorkomen
Sluiten