Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 17 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Met deze 4 tips verwijder je super eenvoudig je zelfbruiner

Het wordt warmer, wat inhoudt dat het moment waarop we met een korte broek naar buiten gaan steeds dichterbij komt. Om de beentjes toonbaar te maken voor het grote publiek, gaan we met z’n allen heftig in de weer met zelfbruiner. En daar kan nogal wat fout gaan. Geen paniek, er zijn oplossingen.

Zelfbruiner verwijderen

Wie wel eens wakker is geworden als wortel in plaats van bronze goddess, weet wat een paniek zelfbruiner kan veroorzaken. Gelukkig zijn er genoeg hacks die ervoor kunnen zorgen dat jij alsnog zo stralend als een zonnetje je huis verlaat.

1. Citroensap

Doordrenk een doekje met citroen- of limoensap en stop het eventjes in de magnetron. Zorg dat het doekje niet té heet is en wrijf het voorzichtig over de plek waar je de zelfbruiner wilt verwijderen.

2. Sauna

Tien minuutjes in de sauna zouden ervoor moeten zorgen dat je je zelfbruiner zonder moeite moet kunnen verwijderen met een handdoek.
zelfbruiner verwijderen

3. Tandpasta

Het lijkt ons vrij duidelijk dat je dit niet gebruikt voor over je hele lichaam. Een beetje tandpasta op een plek waar je zelfbruiner hebt gemorst zoals je polsen of vingers, zorgt ervoor dat vlekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gebruik hiervoor wel witte tandpasta, andere soorten hebben namelijk niet hetzelfde effect.

4. Scheerschuim

Als je het iets hebt overdreven met je fake tan en de intensiteit iets wilt verminderen, kun je wat scheerschuim aanbrengen op de plaatsen waar het iets minder mag.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met deze 4 tips verwijder je super eenvoudig je zelfbruiner
Sluiten