Fashion 15 nov 2018 Alex Ebbers

5 soorten bh’s die perfect zijn voor je meest tricky jurkjes

De feestdagen staan om de hoek en dat betekent dat een shopsessie naar een mooi jurkje er waarschijnlijk ook weer aan zit te komen. En als je ‘m dan eindelijk hebt gevonden, komt de volgende uitdaging: hoe ga je er in hemelsnaam voor zorgen dat je bh niet zichtbaar is?

Verschillende bh’s voor verschillende jurkjes

Veel avond- of feestjurken hebben een lage rug, diep uitgesneden decolleté of een halternek. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om gewoon lekker geen bh te dragen. Maar, als dat niet helemaal jouw ding is, zijn onderstaande vijf opties de oplossing.

1. Bandjes voor een blote rug – €9,99

Heeft je jurkje een blote rug, maar draag je liever een ‘echte’ bh in plaats van een plakbh? Dan kunnen deze ‘low back straps’ van pas komen. Je bevestigt ze aan je eigen bh en kruist ze naar voren.
bh jurkje

2. Bh met diep decolleté – € 36,39 (was € 51,99)

Ga je voor een jurk met een neklijn die net iets lager valt dan de gemiddelde decolleté? Dan is een bh met een dieper decolleté de oplossing. Zeker als je nog wel dat push-up effect wilt (en tepelplakkertjes dus niet volstaan), is deze bh ideaal.

bh jurkje

3. Clipjes voor een racerback – €3,99

Draag je een mooie racerback jurk of een top? Dan kan het storend zijn als je bh-bandjes de boel verpesten. Met dit clipje hecht je je de bandjes aan elkaar, waardoor je deze niet meer in het zicht vallen. Extra leuk: je krijgt er nog een extra lift van ook.

bh jurkje

4. Plakbh met touwtjes voor een mooi decolleté – €20,99

Wil je wel graag je decolleté showen, maar niet een strapless bh dragen omdat je bijvoorbeeld een jurkje hebt met een lage rug? Dan kan een plakbh uitkomen. Deze plak je gewoon op je boobies en trek je aan met het touwtje in het midden. Je borsten krijgen zo niet dezelfde lift als met en push-up bh, maar zien er alsnog perky uit.

bh jurkje

5. Tepelbedekkers voor als je écht niets mag zien – €6,99

Soms is het gewoon echt niet mogelijk om een bh te dragen. Als je dan niet van de categorie ‘free the nipple‘ bent (á la Bella), kunnen tepelbedekkers handig uitkomen. Ze komen in allerlei verschillende soorten, maar onderstaande van ASOS zijn echt heel fijn. Ze zijn gemaakt van stof, waardoor je ze totaal niet ziet zitten, in tegenstelling tot sommige siliconen tepelbedekkers.

bh jurkje
Reageer op artikel:
5 soorten bh’s die perfect zijn voor je meest tricky jurkjes
Sluiten