Redactie
Redactie Love & Life 5 nov 2018

5 manieren om betere seks dan ooit tevoren te hebben

Je relatie zit in een sleur en de seks wordt er ook niet beter op, maar logischerwijs is dat iets waar je (zelf) verandering in kunt brengen. Lees hieronder vijf manieren om betere seks dan ooit te voren te hebben. Uiteraard ook meer dan prima voor relaties zonder sleur.

1. Maak oogcontact

Verlies elkaar niet uit het oog, letterlijk. Zorg ervoor dat je elkaar zo veel mogelijk in de ogen kijkt en dat jullie niet proberen weg te kijken. Het is een uitdaging en je kan je ontzettend kwetsbaar voelen, maar dit is wel een goede manier om écht intiem te zijn.

2. Stel je kwetsbaar op

Oogcontact is al een goede manier om intiemer te worden met je partner, maar er zijn ook andere manieren om mentaal (en fysiek) dichter bij elkaar te komen. Probeer nieuwe standjes waarbij je je (minimaal) kwetsbaar voelt en die je eigenlijk liever vermijdt, omdat het nieuw is. Het gaat erom dat jij jouw geliefde vertrouwt dat hij respectvol met jou omgaat.

3. Laat jezelf zien.

Dat betekent dus dat je het licht aan moet laten. Het kan lastig zijn om jezelf bloot te geven als je onzeker bent over je lichaam, maar bedenk dat de ogen van een man in dit geval direct naar je vrouwelijke pluspunten gaan, niet je cellulite. De seks zal direct zoveel prettiger voelen wanneer je je zelfverzekerd voelt over je lichaam.

4. Innoveer

Hoogstwaarschijnlijk komen jullie niet verder dan de slaapkamer. Dat was aan het begin van jullie relatie misschien wel anders, net als de standjes die jullie uitvoeren. Elke keer dat jullie seks hebben doen jullie hetzelfde riedeltje, omdat het (letterlijk) veilig en comfortabel aanvoelt. Probeer het roer eens om te gooien, heb seks op een andere plek en wellicht worden jullie wel geïnspireerd om een ander standje uit te proberen. Sla eens de Kamasutra open voor inspiratie.

5. Neem je tijd

Ga opzoek naar jullie spirituele kant op seksueel gebied, maar sta hier wel voor open. Neem de tijd, steek kaarsen aan, begin met een (erotische) massage en werk langzaam naar de seks toe. Begin hier pas aan op het moment dat jullie er beiden hélemaal klaar voor zijn.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 manieren om betere seks dan ooit tevoren te hebben
Sluiten