Laura Gommans
Laura Gommans Food 7 apr 2018

5 redenen waarom we zo van McDonald’s houden

Als je al langer NSMBL leest, zal het je weinig meer verbazen: McDonald’s is een heel groot deel van ons leven. Hoog tijd voor een ode aan ons favoriete fastfoodrestaurant. Dit zijn vijf van de vele redenen waarom we dol zijn op Maccie.

1. McDonald’s is een home away from home

We reizen veel voor ons werk, en waar we ook ter wereld komen; we weten dat McDonald’s altijd een goede keuze is. Ja, natuurlijk zijn we óók avontuurlijk en proberen we de lokale cuisine, maar ook bij de Mac valt er genoeg te experimenteren. In Amerika kijken we altijd uit naar de breakfast hash browns, in Duitsland naar de McRib en in de UK zijn we dol op de chicken tenders.

[email protected] en ik gingen alles bestellen bij @mcdonaldsnl ??✨ één van de mooiste momenten van m’n leven?! Check de video in mn link in bio dan?? #mcdonalds #allesbestellen #nsmbl #yas

A post shared by Malu Keijzer (@malukeijzer) on

2. Zelfs topkoks zijn fan

Wij zijn ook niet gek. We weten ook dat er mensen zijn die níet zo dol zijn op McDonald’s, maar we hebben het idee dat dat vaak gebaseerd is op verkeerde vooroordelen. Zo zouden volgens sommigen de producten van McDonald’s vol conserveringsmiddelen zitten, en de ingrediënten van slechte kwaliteit zijn. Dus niet. Topkoks kregen een kijkje in de keuken en maakten een sterrengerecht van de iconen van onze Maccie. Check in onderstaande video hoe de Franse Frietjes door Niven Kunz werden omgetoverd tot een sterrenmaal.

3. Hoe vaak we het ook eten, we zijn altijd te porren voor meer McDonald’s

Elke vrijdag gaat het hele NSMBL-team naar McDonald’s en vieren we het einde van de week met frietjes, kipnuggets en McKroketten. Laatst bestelden we zelfs alles wat er op het menu staat. Denk je dat we er ooit genoeg van krijgen? Hell naw. We komen er telkens weer terug, omdat nergens de frietjes zo lekker zijn.

4. De McKroket

De McKroket verdient een puntje op zich. Lieve McKroket, als we in het buitenland zijn missen we je zo. Als we andere dingen eten die geen McKroket zijn, missen we je ook. Laat de haters maar praten en zeggen dat je ‘gewoon’ een broodje kroket bent – wij weten wel beter. Die mosterdsaus, de onmogelijk crispy buitenkant, de zachte binnenkant en het heerlijk perfecte smooth broodje. You’re the stuff dreams are made of, en het doet een beetje pijn aan ons hart dat de rest van de wereld niet van je kan genieten.

5. Maccie in bed

Vorig jaar kwam het moment waar we zo lang van hadden gedroomd: McDelivery! McDonald’s in bed, zonder dat je ervoor de deur uit hoeft. Voorheen stond de afstand altijd tussen onze liefde in, maar wist je dat je bij 23 restaurants in de vier grote steden je McDonald’s favorieten gewoon thuis kunt laten bezorgen op van die dagen dat je geen zin hebt om een broek aan te doen (wel even doen als je opendoet voor de bezorger). Bij Uber Eats kun je zien welk restaurant bij jou in de buurt zit.

In samenwerking met McDonald's

Reageer op artikel:
5 redenen waarom we zo van McDonald’s houden
Sluiten