Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 19 mei 2019

Draag jij vaak jurkjes? Dan mogen deze 5 exemplaren niet in jouw kast ontbreken

Jurkjes zijn het go-to kledingstuk voor veel van ons. Het is makkelijk omdat het maar één item is waardoor je snel klaar bent in de ochtend en ze zijn super vrouwelijk. Als jij ook vaak jurkjes draagt, dan mogen deze vijf exemplaren niet ontbreken in jouw kledingkast.

Je hebt natuurlijk tientallen verschillende pasvormen van het kledingstuk. Van een A-lijn jurk tot aan een bodycon jurk, voor ieder is wat wils en dit zijn onze favorieten van het moment.

1. Theejurkje €28

Een theejurkje mag niet ontbreken in jouw kast. De jurkjes zijn super schattig en staan bij veel lichaamstypes prachtig. Vooral als jij peervormig bent, is dit je go-to jurkje. De jurken zijn namelijk wat losser bij je billen, maar hebben wel een strakke taille waardoor je figuur prachtig uitkomt. Wij zien onszelf deze zomer wel rondhuppelen op een festival of twee in dit gezellige item met polka dots.

5 soorten jurkjes

2. T-shirt jurkje €44,99

Ook een T-shirt jurk wil je in je garderobe hebben. Vooral meiden die normaal gesproken niet zo van jurkjes houden, kunnen dit model waarschijnlijk wel waarderen. Draag er een panty onder en je Dr. Martens en je hebt meteen een leuke outfit zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Maak het kledingstuk iets spannender door er veel sieraden bij te dragen of houdt het lekker casual.
5 soorten jurkjes

3. Bodycon jurk €8

Een bodycon jurk is misschien wel het meest sexy model dat er is. Het laat je rondingen prachtig uitkomen en je kan deze makkelijk upstylen of downstylen. Vooral als je iets kleiner bent, staat een bodycon jurk heel mooi. Als je zo’n jurkje iets te fancy vindt, kan je er een lang oversized vest overheen dragen met sneakers eronder.

5 soorten jurkjes

4. Een gelegenheidsjurkje €69,95

Als je ooit een bijzondere gelegenheid zoals een diploma-uitreiking of bruiloft hebt, is het wel zo handig als je een bijzonder jurkje in de kast hebt hangen. Deze lila jurk is perfect voor een bijzondere gelegenheid. Dankzij de peplum zoom en de kleur is het een fancy item, maar je kan ‘m ook naar een festival dragen met een gezellig shirtje en sneakers eronder.
5 soorten jurkjes

5. Maxi-jurk €39,95

Ook een maxi-jurk is een echte must have. Het is perfect voor letterlijk elke gelegenheid en staat bij veel lichaamstypes prachtig. In de winter kan je een maxi-jurkje combineren met zwarte laarsjes en een oversized lang vest en in de zomer rock je ‘m gewoon zo. Het kledingstuk ziet er fancy uit, maar het kost je absoluut geen moeite in de ochtend.

verschillende soorten jurkjes
Reageer op artikel:
Draag jij vaak jurkjes? Dan mogen deze 5 exemplaren niet in jouw kast ontbreken
Sluiten