Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 19 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

5 dingen die we ons afvragen na de laatste aflevering van Emily in Paris

It’s safe to say dat Netflis-serie Emily in Paris de hele wereld onderhand heeft veroverd. De laatste aflevering van het eerste seizoen heeft ons alleen wel met veel vragen achter gelaten en op Twitter zijn de meningen verdeeld. We kunnen niet wachten totdat seizoen twee uitkomt, dus laten we in de tussentijd even terugblikken op alles wat er in de seizoensfinale is gebeurd.

Opgelet, dit artikel bevat spoilers.

De laatste aflevering van Emily in Paris

Wat biedt de toekomst voor Emily Cooper en haar collega’s van Savoir? En zijn er personages die we in de gaten moeten houden voor seizoen twee? De volgende vijf vragen blijven door ons hoofd spoken na het zien van de laatste aflevering van Emily in Paris.

1. Zal Emily voor Mathieu kiezen of Gabriel?

Merde, liefde is nooit makkelijk en al helemaal niet als je in Parijs bent met twee jongens die om je vechten. Gabriel, haar buurman, waarmee de vonken ervan afspatten sinds het allereerste moment dat ze elkaar zagen. En dan is er Mathieu, de eigenaar van een mode-emperium die een overduidelijke chemie heeft met Emily en klaar is om haar de wereld te laten zien. Voor wie zal ze kiezen?

2. Zal de seks tussen Emily en Gabriel uitkomen?

We kunnen allemaal de vonken voelen tussen Gabriel en Emily. In de laatste aflevering van Emily in Paris zagen we dat ze seks hadden en dat riep veel vragen bij ons op. De enige reden dat ze het bed deelden, was omdat Gabriel zou verhuizen naar Normandië. Gabriel blijft ineens toch wel in Parijs en hoewel we superblij zijn dat de chef blijft, verwachten we ook hele ongemakkelijke momenten als het nieuws uitkomt. Dus zullen ze het geheim houden? Of glipt het nieuws per ongeluk naar buiten?

3. Waar wil Camille met Emily over praten?

Dit was dé spannende cliffhanger van de laatste aflevering Emily in Paris. Camille stuurt Emily een sms met de vraag of ze ergens over kunnen praten. En laten we eerlijk zijn, de ‘laten we praten’ berichtjes zijn wel heel spannend. Vooral ook omdat Emily kort daarvoor seks heeft gehad met Gabriel. Weet Camille dit? Of gaat het over iets heel anders?

4. Wat is Antoine’s plan met Gabriel’s restaurant?

Het werd al snel duidelijk dat de charmante Antoine duistere trucjes in petto heeft. In de laatste aflevering van Emily in Paris zagen we dat Antoinette de investeerder van Gabriel’s nieuwe restaurant zou worden. Heel leuk allemaal, maar wat moet een parfumeur in de restaurantwereld? Dat blijft nog een grote mysterie voor het tweede seizoen.

5. Zullen we meer zien van de andere Emily in Paris-personages?

Hoe graag we het het leven van Emily in Parijs zien, zijn we ook benieuwd naar de andere personages zoals Mindy, Julien en Luc. We snappen dat het in een aflevering van dertig minuten wat moeilijker gaat, maar we hopen dat we in de toekomst meer van de karakters zullen zien.

Meer over Emily in Paris:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 dingen die we ons afvragen na de laatste aflevering van Emily in Paris
Sluiten