Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 3 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

5 x de ideale coupe voor regenachtige dagen want deze kapsels zijn waterproof

Het ene moment schijnt de zon, het andere moment komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Wel zo leuk als je er nog een beetje toonbaar uitziet als je onderweg bent naar je date, sollicitatiegesprek of gewoon werk. Doe daarom je voordeel met onderstaande waterproof kapsels. Succes gegarandeerd.

Kapsels die bestand zijn tegen de regen

De herfst en winter hebben absoluut hun charme maar het is wel vaak killing voor je haar. Een regenbui maakt al snel een pluizenbol van je maar wij kunnen je garanderen dat deze vijf kapsels je uit de brand helpen. Geen windvlaag die deze coupes kan verwoesten.

1. Fedora hoed

Tjsa, klinkt vrij logisch maar het werkt wel. Een fedora hoed staat niet alleen hartstikke leuk en maakt je look af, het is ook nog eens super praktisch. Je lokken blijven droog en al helemaal mensen met een pony zullen het fantastisch vinden dat die korte plukjes aan de voorkant het herfstweer bespaard blijven.

2. Messy bun

Want als -ie al messy is, kan er niet veel meer misgaan. Als je een nonchalant knotje in je haar draait en hier en daar wat plukjes de vrije loop laat gaan, maakt de regen geen enkele kans. Een extra krulletje hier en daar geeft zelfs nóg meer charme en een windvlaag heeft nog nóóit een messy bun verpest.

3. Ingevlochten haar

Ook met een ingevlochten kapsel kan weinig misgaan (al helemaal als je ze goed bewerkt met haarlak). Hoewel het hoe dan ook verstandig is om je vlechten er ook écht pas ‘s avonds weer uit te halen. Je haar is in ieder geval ook alvast gefixt voor de dag erna want de krullen vliegen je om de oren.

4. Een paardenstaart met heel veel lak

Haarlak is jouw beste vriend in het regenachtige periodes. Het houdt je plukken bijeen en zelfs een strakke paardenstaart wordt op die manier niet meer geruïneerd door het Nederlandse klimaat. Met een leuk lint of een scrunchie in de paardenstaat maak je de look helemaal compleet.

5. Bos met krullen

Praktisch als je de dag ervoor vlechten hebt gedragen waar een flinke regenbui over heen is gegaan. Anders kun je krullen maken met verschillende soorten krultangen. Het kan wel snel gaan pluizen maar als je er wat anti-pluis olie in smeert kun je het wel redelijk in bedwang houden. Overigens valt pluizig haar veel minder op bij krullen dus laat het weer vooral z’n gangetje gaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 x de ideale coupe voor regenachtige dagen want deze kapsels zijn waterproof
Sluiten