5 x de leukste bikinitrends voor 2016 (+ win je favoriet!)

Sexy back
Eén van de opvallendste trends deze zomer is dat de aandacht vooral op de rug van de bikini wordt gevestigd. Met deze coole strappy werkjes op je rug geef je je bikini nét dat verrassende effect. Wel even uitkijken met tan lines, natuurlijk.

Halter
Deze stijl is ideaal voor iedereen die sexy wil zijn zonder té veel te laten zien. Of je nu een bescheiden decolleté hebt of je je boobage in een gewone bikini iets te veel aanwezig vindt, de halter-bikini is altijd goed.

Colorblock
Het strand en het zwembad zijn dé plek om lekker kleurrijk te zijn. Of je nu verschillende boven- en onderstukjes matcht, of gaat voor meerdere kleurtjes in één bikini: be a rainbow.

Gehaakt
Grote kans dat je moeder vroeger ook een gehaakte bikini had, maar deze trend is alles behalve ouderwets. Een favoriet van de Jenner-clan! Of je nu voor een volledig gehaakte bikini gaat, of eentje met gehaakte details: anything goes. De onderstaande gehaakte bikini van Protest grijpt ook nog terug naar de rug-trend waar we het eerder over hadden!

Go wild
Laat het beest in je los met allerlei wilde dierenprints: classic leopard is helemaal hot, maar ook kleurrijke interpretaties van je jungle-vrienden zijn helemaal van dit seizoen.

Helemaal warmgelopen door de bovenstaande foto’s? Van Protest mogen we vijf awesome bikini’s weggeven! Stuur een mailtje naar [email protected] o.v.v. Protest, met daarin je naam, adres, telefoonnummer, kledingmaat en voorkeur voor bikini Splash (linksonder) of bikini Mentawi (rechtsonder) en wie weet rock jij de stranden binnenkort volgens de laatste trends!
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

In samenwerking met Protest

Reageer op artikel:
5 x de leukste bikinitrends voor 2016 (+ win je favoriet!)
Sluiten