Bente De Bruin
Bente De Bruin Fashion 8 okt 2017

5 x de leukste blogs van stijlvolle zusjes

Dagenlang kunnen we ons vermaken met het checken van modeblogs. Wij verzamelden de meest stijlvolle zussen om je Instagram-feed mee te vullen.

Ken jij onderstaande bloggers al?

Cipriana Quann en Tk Wonder
Cipriana kun je kennen van de blog The Urban Bush Babes. Haar tweelingzus en partner-in-crime is Tk Wonder en beide hebben ze een stijl om jaloers op te worden. De zussen hebben een eigen hashtag: #QuannSisters.

Cailli en Sam Beckerman
De Beckerman zusjes Cailli en Sam zijn fervent bezoeksters van Fashion Week. Hun stijl is fris en bovenal kleurrijk. Volg ze en zie je feed gevuld worden met kiekjes van hun schattige honden en een heleboel Moschino. Niet verkeerd!

Rachel en Nicole Effendy
Rachel en Nicole zijn geen typische bloggers: ze maken namelijk geen streetstyle foto’s zoals je gewend bent, maar geven een editorial tintje aan hun foto’s. Ze zijn kleurrijk, stijlvol en creatief. Een must follow!

Melissa en Stephanie
Melissa en Stephanie van The Fashion Citizen delen niet alleen hun outfits op Instagram, maar vertellen je via hun Youtube-kanaal ook waar al hun kleding vandaan komt. Heel fijn, want hun looks zouden we zo willen kopiëren!

Jess en Stef Dadon
De Australische zusjes Jess en Stef runnen de blog How Two Live. Hun Instagram is gevuld met color coordinated outfits in heerlijk zomerse stijl. De zussen zijn gek op printjes, kleur en gekke accessoires.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 x de leukste blogs van stijlvolle zusjes
Sluiten