Zin om de nieuwe Fifty Shades na te spelen met Valentijn? Wij hebben tips

Nu het laatste deel in de Fifty Shades-serie in de bioscopen draait, kunnen we ons voorstellen dat de spanning in de slaapkamer weer hoger oploopt. Door de boeken en de films hebben een hoop meer koppels de spannende wereld van BDSM ontdekt, en rust er niet meer zo’n groot taboe op.

Wil je thuis ook proberen iets meer Mr Grey in je slaapkamer te brengen? We geven je wat tips én lees verder om te zien hoe je bij erotische webshop Willie.nl je eerste BDSM-speeltje gratis kan krijgen.

Experimenteren met BDSM

Als je nog nooit hebt geëxperimenteerd met BDSM kan het lastig zijn om het onderwerp aan te kaarten bij je partner. Misschien ziet hij of zij het helemáál niet zitten – en het is wel belangrijk om eerst instemming te krijgen voordat je iemand aan de bedrand vastbindt.

fifty shades

Waarschijnlijk heb je tijdens de seks met je partner wel gemerkt wie de dominante en wie de meer onderdanige is tijdens de seks, dus als dat beginnetje er al is, is het makkelijker om ermee aan de slag te gaan. Vraag je partner of hij of zij je eens wil blinddoeken, of vraag in the heat of the moment eens om een tik op je billen. Dit zijn kleine stapjes die je laten aftasten of je partner dit leuk vindt. Merk je dat het een positieve reactie oproept? Ga dan een stapje verder.

Introduceer wat seksspeeltjes

Veel mensen vinden het lastig om het gesprek over seksspeeltjes te beginnen, omdat ze hun partner niet de indruk willen geven dat ‘gewone’ (of vanilla, zoals meneer Grey het zou noemen) seks niet spannend genoeg is. Als je nog nooit aan BDSM gedaan hebt, is het niet het beste idee om meteen met enorme zweep aan te komen zetten. Een sexy satijnen lint is een goede stap. Vertel aan je partner dat je het sexy zou vinden om vastgebonden te worden, óf om hem of haar vast te binden. Dit is redelijk onschuldig, maar kan wel een goede eerste stap naar BDSM zijn.

Praat erover

De key tot goede BDSM-seks is communicatie. Communicatie klinkt misschien niet heel sexy, maar het is wel heel belangrijk. Zeg hoe ver je wil gaan, en laat je partner ook een duidelijke grens stellen.

Ook benieuwd?

Ook benieuwd hoe het zou zijn om BDSM te proberen? Voor wie het altijd al heeft willen doen, maar de eerste stappen nog niet heeft gezet, biedt erotische webshop Willie.nl nu een sexy bondagelint aan, helemaal in de stijl van Mister Grey. Je kunt ‘m nu voor noppes bestellen op de webshop.

sextoy

Alleen maar moois

Als je wilt experimenteren met BDSM is zo’n gratis lint toch een perfect instappunt? Waarom kies je voor Willie? Naast het fijne assortiment en de leuke extra’tjes is de delivery is super snel. Als je voor 23:30 uur een bestelling plaatst op de webshop, heb je je spulletjes de volgende dag al in huis. En voor wie écht staat te popelen, bieden ze zelfs same day delivery aan. En daar komt nog eens bovenop dat ze mega betaalbaar zijn. Need we say more? En nog een keer voor wie het nog niet helemaal heeft begrepen: een gratis sextoy, jongens!

willie

In samenwerking met Willie.nl

Reageer op artikel:
Zin om de nieuwe Fifty Shades na te spelen met Valentijn? Wij hebben tips
Sluiten