Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 25 aug 2019

5x fijne primers voor een vette huid met grote poriën

Iedereen met een vette huid kent het volgende probleem. Je brengt je make-up aan, je ziet er geweldig uit en een paar uur later kijk je in de spiegel om erachter te komen dat al je make-up zich inmiddels over je hele gezicht heeft verspreid. Gelukkig bestaan er primers die zelfs de allervetste huid in bedwang houden.

Primer voor vette huid

Voor mensen met een vette huid is primer hét product waar je niet zonder kunt. Het zorgt ervoor dat je make-up goed (of in ieder geval beter) blijft zitten waar het hoort en dat je hooguit een paar keer per dag bij hoeft te poederen. We zetten een aantal fijne producten op een rijtje die je glimhoofd in bedwang houden.

Benefit POREfessional Primer

We trappen het rijtje af met misschien wel de populairste primer voor vette huid. Deze primer zorgt ervoor dat je make-up prachtig wordt aangebracht en de hele dag zo blijft zitten.
primer vette huid

L’Oréal Paris Infallible Base Primer

Deze primer is vooral fijn voor mensen met grote poriën. Deze laat de primer als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer je er make-up overheen smeert. De primer heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar als je een extreem vette huid hebt, biedt hij misschien net niet genoeg.
primer vette huid

Urban Decay De-Slick Complexion Primer

Een iets prijzigere primer dan bovenstaande, maar deze doet dan ook écht wat-ie belooft. Je kunt ‘m onder je make-up gebruiken als matterende primer, maar ook als ‘spot treatment’ over je make-up heen.
primer vette huid

Rimmel Stay Matte Primer

Het prijskaartje van dit product zegt niets over de werking ervan. Het is een zeer fijne primer die je make-up prima op z’n plek houdt. Het maakt je gezicht egaal en zorgt voor een verminderde zichtbaarheid van de poriën.
primer vette huid

NARS Cosmetics Pore & Shine Control Primer

Deze primer helpt niet alleen je vette huid in toom te houden, maar bevat ook ingrediënten die bijdragen aan de verbetering van je huid. Zo zie je er de hele dag fabulous uit én verzorg je tegelijkertijd je huid.
primer vette huid

Reageer op artikel:
5x fijne primers voor een vette huid met grote poriën
Sluiten