Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 5 jul 2018
Leestijd: 3 minuten

Deze 6 dingen denkt hij écht over je vagina

Een vagina, vajayjay, poenani, kut, vagijn, hoe je het ook wilt noemen: iedere vrouw heeft er een. Ze zijn allemaal anders en ze zijn allemaal perfect. Toch is de kans groot dat je wel eens naar beneden hebt gekeken met de gedachte: wat zouden anderen hier nou eigenlijk van vinden? Zien zij ook dat een schaamlip lager hangt dan de andere, of dat je je scheerbeurt een dag hebt overgeslagen?

Dit vind je ook interessant: Aha! Zo diep is de gemiddelde vagina dus

Laten we vooropstellen dat niemand zo’n gekleurde mening over jouw vagina heeft, als jijzelf. Toch is het heel normaal je af en toe af te vragen hoe je bedpartner het nou eigenlijk ervaart, als jij met je benen wijd op bed ligt. De volgende zes dingen zullen waarschijnlijk wel eens door zijn hoofd zijn gegaan. En maak je geen zorgen, geen daarvan gaat over je lager hangende schaamlip.

1. Nice, een kut!

De kans is bijzonder klein dat een jongen denkt in termen als: “wauw, deze vagijn is beeldschoon”. En laten we eerlijk zijn: echt sexy is dat ook niet. Het mannenbrein is en blijft een simpel orgaan dat situaties niet ingewikkelder wil maken dan ze zijn. En gelukkig hoeft dat in dit geval ook niet.

2. Nice, ik ga seks hebben met die kut!

Eigenlijk geldt hiervoor hetzelfde als hierboven. Verwacht niet dat hij in zijn hoofd een monoloog houdt over wat hij ervan vindt. De kans is groter dat hij het gewoon chill vindt dat hij in de (zeer) nabije toekomst in contact komt met jouw poenani, en dus verder vrij weinig denkt.

3. Ja maar waar zit die clitoris dan?

Mocht hij wél een keer meer denken dan ‘nice’, zal je clitoris waarschijnlijk het hoofdonderwerp van zijn gedachten zijn. En dat is prima, want het betekent dat hij geeft om jouw genot en niet alleen aan zichzelf denkt.

4. Dit smaakt best prima

Vergelijk het met sperma. Elk kwakkie smaakt net anders, maar toch komt het allemaal wel redelijk overeen. Dat wil zeggen: van wie het ook komt, je zou sperma zo herkennen als zijnde sperma en écht smerig smaakt het niet. Hetzelfde geldt voor ons lichaam: iedere vagina smaakt anders. En we gaan hier niet zitten beweren dat jouw vagina beter smaakt dan zijn favoriete ijsje, maar vies vindt hij het zeker niet.

5. Ze vindt het leuheuk

Laat een ding duidelijk zijn: er bestaat niet zoiets als ‘te nat’. Klaar.

6. Heeft ze last van m’n neus?

Natuurlijk is zijn neus geen issue voor hem wanneer hij bezig is met je clitoris, maar gaat hij iets meer naar beneden, zou hij zich wel eens zorgen kunnen maken om of hij zijn neus niet te hard tegen het meest gevoelige gedeelte van je lichaam aan ramt. We weten het, jij hebt je hier nog nooit zorgen om gemaakt, maar voor hem is dit een serieus logistiek probleem.

Zo zie je maar weer, in zijn hoofd is er geen ruimte voor een hangende schaamlip of overgeslagen scheerbeurt. Maak je geen zorgen en geniet, vrouw.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 6 dingen denkt hij écht over je vagina
Sluiten