Sharon
Sharon Beauty 13 dec 2017

6 make-up blunders die we als tiener allemaal hebben gemaakt

Metallic lipgloss of te donkere foundation: deze blunders komen je vast bekend voor. Of je ze nu zelf bent begaan of je klasgenootjes.

1. Dun geplukte wenkbrauwen.

Waarom vonden we dit mooi?! Er is niets mis met dunne wenkbrauwen, maar wel als je ze zo dun geplukt hebt dat je met een potloodje een lijn moet tekenen.

2. Teveel zwarte eyeliner.


Ook oogpotlood was hét ding toen je jong was. Je wist op die leeftijd nog niet dat zwarte oogpotlood op je waterlijn je ogen alleen maar kleiner maakt.

3. Overal glitter.

Serieus, overal zat glitter in: lipgloss, oogschaduw, blush en zelfs in je eyeliner. Zat er ergens geen glitter in? Dan had je daar weer een speciale glittergel voor!

4. Metallic en felle kleuren.

Er is niet per se iets verkeerd met metallic of felle kleuren, maar alles in combinatie met elkaar? Doe maar niet.

5. Verkeerde kleur foundation.

Dé standaard fout die gemaakt op de middelbare school: de foundationkleur. Te licht, te donker of gewoon zo oranje dat de kleur niemand zou matchen. Oh en de kleur ook niet vervagen in de nek!

6. Niet geblende make-up.

Ook het blenden van make-up werd als stap vaak overgeslagen. Dat betekent strepen blush en bronzer op je gezicht en ook je oogschaduw viel niet te blenden met de bijbehorende applicator. Niet zo charmant!

Reageer op artikel:
6 make-up blunders die we als tiener allemaal hebben gemaakt
Sluiten