Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 21 mrt 2018

6 manieren waarop je echt een beetje op je moeder begint te lijken

1. Je bent niet bang om aan te geven wat je wilt
Te koude pasta, een haar in je soep of een vies glas in een restaurant: vroeger schaamde je je kapot als je moeder er iets van zei. Nu heb je door dat je echt wel wat mag zeggen als de service in een restaurant niet naar wens is. Waarom zou je je daarvoor schamen?

2. Je verkiest comfort boven looks
Jij draagt écht geen oncomfortabele lingerie meer als er toch niets spannends op de planning staat. Doe jou maar die zachte t-shirt bh met granny panties. Maakt niets uit als toch niemand het te zien krijgt, toch?

3. Je bent gek op boodschappen doen
Je hebt altijd wel iets in huis om een fatsoenlijke maaltijd van te maken en de markt over voor verse groenten, fruit en bloemen vind je heerlijk. Boodschappen doen is een ontspanningsmomentje voor je geworden waar je ontzettend van geniet en daar is niets mis mee.

4. Televisiereclames lijken je plots recht in het hart te raken
Je hebt al eens gehuild bij een reclame van de Dierenbescherming en rond de kerstdagen hou je het al helemaal niet droog. Terwijl je voorheen de reclames niet eens leek te zien.

5. De inhoud van jouw tas zorgt ervoor dat je op alles voorbereid bent
Desinfecterende handgel, kauwgom, snacks, paperclips, losgeld, tampons: jij hebt voor elke onvoorziene situatie de oplossing in jouw tas zitten. Je weet maar nooit wanneer die kilo’s aan spullen van pas komen.

6. Je hoeft niet meer elke avond de deur uit
Stappen op donderdag, vrijdag én zaterdag? Jou niet (meer) gezien. Jij vermaakt je prima thuis met een goede film, een glas wijn en die stapels was die nog gevouwen moeten worden. Helemaal niet vervelend, dat multitasken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 manieren waarop je echt een beetje op je moeder begint te lijken
Sluiten