Bente De Bruin
Bente De Bruin Beauty 15 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

Van voeten tot billen: 6 opmerkelijke plekken die je dus óók kunt contouren

1. Voeten
Eh, ja, je begrijpt het goed. Er zijn dus echt video’s die je vertellen hoe je je voeten moet contouren. Voeten zijn niet de meest mooie lichaamsdelen, maar om nou met make-up aan de slag te gaan lijkt ons toch vrij ver gaan. Iets met een aap en een gouden ring.

2. Billen
We begrijpen niet goed in wat voor situatie je ‘s ochtends de tijd zou willen nemen om je billen te contouren. Mocht je toch geïnspireerd zijn om aan de slag te gaan, zie je in onderstaande video hoe je jouw bilpartij met bronzer nóg mooier maakt. Alsof dit model het nodig heeft.

3. Borsten
Je borsten contouren? NSMBL’s Anne-Margreet probeerde het uit! Het is een manier om je borsten wat meer definitie te geven en zelfs groter te laten lijken, maar het is best wat werk om elke dag mee aan de slag te gaan. Bekijk hieronder onze bevindingen. (Conclusie: laat maar.)

4. Benen
Het scheren van je benen kost al voldoende moeite, laat staan het contouren ervan! Aan de slag gaan met concealer, foundation, bronzer en highlighter op je benen lijkt ons niet alleen lastig, maar ook nog eens heel onhandig. Stel dat je gaat afgeven op een stoel of bank? Een bezoekje aan de sportschool of tanning salon is misschien toch makkelijker.

5. Nek
Make-up fans zijn erachter gekomen dat je met behulp van een handspiegel ook de achterkant van je nek kunt contouren. Dit zorgt voor een smaller aanzicht als je je haar omhoog draagt. We begrijpen niet heel goed waarom je dit zou doen, omdat het écht heel lastig is en zeg nou eerlijk: wie let er op de achterkant van jouw nek? Juist, vrijwel niemand.

6. Oren
Voordat je schrikt: deze tip komt van de make-up artist van Kylie Jenner en is echt zo gek nog niet. Zij raadt aan je oren even mee te pakken als je je heftig opmaakt, om te voorkomen dat deze (opvallend) een paar tinten lichter zijn dan je gezicht. Niet vergeten de bronzer aan het eind van de dag ook weer van je oren af te halen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van voeten tot billen: 6 opmerkelijke plekken die je dus óók kunt contouren
Sluiten