Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 17 mei 2018

6 post-apocalyptische pareltjes voor het lange Pinksterweekend

Het Pinksterweekend staat om de hoek en dat betekent dat we tot en met maandag hebben om de ene na de andere film en serie te bingewatchen.

Waarom de zon in gaan als je ook de hele dag binnen kunt zitten, amiright? Daarom zetten we speciaal voor komend weekend zes post-apocalypische pareltjes voor je op een rijtje. Weet je in ieder geval zeker dat je met je luie togus op de bank kunt blijven zitten.

1. Cargo (2017) – IMDb: 7,5

De thriller Cargo speelt zich af tijdens een grote pandemie. Een vader zoekt in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn jonge dochtertje te beschermen en verzorgen.

3% (2016-2018) 2 seizoenen – IMDb: 7,6

De thrillerserie 3% speelt zich af in een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont, ver van de overbevolkte krottenwijken. De normale mensen krijgen één kans om zich bij deze superieure 3% van de bevolking te voegen.

The 100 (2014-2018), 5 seizoenen – IMDb: 7,8

Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

Lost in Space (2018) 1 seizoen – IMDb: 7,2

Terwijl het leven op aarde ondraaglijk wordt, vertrekt de familie Robinson naar een betere planeet om daar een nieuwe kolonisatie te beginnen. Maar na een noodlanding op een andere planeet, moet de familie vechten om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

The Rain (2018) 1 seizoen – IMDb: 6,2

Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden.

10 Cloverfield Lane (2016) – IMDb: 7,2

Nadat een jonge vrouw haar verloving heeft verbroken, krijgt ze een auto ongeluk. Ze wordt wakker in een bunker van een man die haar ervan probeert te overtuigen dat er een apocalyps is geweest en naar buiten gaan levensgevaarlijk is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 post-apocalyptische pareltjes voor het lange Pinksterweekend
Sluiten