admin
admin Love & Life 15 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

6 simpele yogaposes die de pijn in je onderrug verlichten

Of je nu fulltime achter een bureau op werk zit of dagen studerend te vinden bent in de bieb, we hebben allemaal last van hetzelfde: een pijnlijke onderrug. Doordat je onderuit gezakt op je stoel zit of verkrampt over je laptop heen hangt, komt je rug in een ongemakkelijke houding. Aan het begin van de dag gaat het nog prima, maar naarmate de dag vordert wordt het gevoel steeds heftiger.

Vaak sta je dan even op en loop je een rondje om weer los te komen, maar soms is dat niet genoeg om jezelf te verlossen van de pijn. Zeker wanneer je dagelijks slecht zit, moet je meer doen om de druk van je onderrug af te krijgen; yoga is daar een hele handige tool voor! Je hoeft zeker geen professional of lenig te zijn, want het zijn allemaal oefeningen en poses die iedereen op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Hierdoor verlicht je de pijn, maar maak je met kleine bewegingen de rug ook nog sterker. Zeker het proberen waard dus.

1. De child’s pose

2. De spinal twist

3. De downward dog

4. De cobra

5. Legs up the wall

6. De cat-cow pose

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 simpele yogaposes die de pijn in je onderrug verlichten
Sluiten