Josca
Josca Liefde & Sex 17 jun 2018

6 tekenen dat hij je tóch niet zo leuk vindt

Aan deze tekenen zou je nog wel eens kunnen merken dat hij je toch niet zo leuk vindt als je zelf misschien denkt. Als je hier teveel van herkent, is het misschien een goed idee om er een punt achter te zetten of even te peilen bij hem.

1. Hij sluit geen compromissen.
Als een man een vrouw écht leuk vindt, wil hij daar ook zijn eigen meningen en behoeftes wel eens voor opofferen. In dat geval is zijn doel om jou gelukkig te maken en dan maakt het voor hem niet zoveel uit dat hij zijn eigen mening eens aan de kant zet. Ben je met een man waarbij je continu het gevoel hebt dat alles op zíjn manier moet gaan, dan heb je waarschijnlijk de verkeerde aan de haak geslagen. Hij wil bijvoorbeeld continu zíjn tv-series kijken, in zíjn favoriete restaurants eten en tsja: hij doet gewoon wat hij het liefste wil en jouw mening doet er verder niet zoveel toe. Natuurlijk kan het zijn dat hij het fijn vindt dat je hem gezelschap houdt, maar hij doet niet genoeg moeite voor je om je speciaal te laten voelen.

compromis

2. Hij is er nooit voor je als je hem nodig hebt.
Hij biedt nooit uit zichzelf aan om je te helpen en als dat zeldzaam genoeg wel eens zo is, is dat vaak omdat hij zich gedwongen voelt. Als hij echt veel om je geeft en je leuk vindt, dan helpt hij je, ook als je daar niet om gevraagd hebt.

3. Hij laat je niet alleen in zijn huis als hij zelf weg moet in de ochtend.
Stel: je hebt de avond bij hem doorgebracht en slaapt ook een nachtje bij hem. Hij moet zelf vroeg de deur uit, maar laat jou niet nog in zijn bed slapen. Het is nooit een goed teken wanneer hij je niet in zijn huis vertrouwt als jullie al een poos aan het ‘daten‘ zijn. In principe vraagt hij je om weg te gaan nadat hij gekregen heeft van je wat hij wilde: seks. Daarnaast is het gewoon galant om een vrouw te laten slapen in je bed als hij zelf vroeg weg moet, dus doet hij dat niet…is hij misschien niet de moeite waard.

bedliggen

4. Hij laat je niet goed voelen over jezelf.
Het fijne aan een goede relatie is dat je er voor elkaar bent en elkaar beter laat voelen, ook al voel je je even niet zo goed over jezelf. Een man kan echter ook al je zwakheden en tekortkomingen aantonen en je ontzettend in de put praten. Dit is absolúút niet de man die je verdient en waar je naar op zoek bent voor een langdurige relatie. Je toekomstige partner hoort nog meer mooie dingen in jou te kunnen zien die je zelf niet eens ziet, waardoor het voelt alsof je de hele wereld aankan. Get rid of the douchebag, darling.

5. Het lijkt niet echt alsof hij om je geeft.
Zo luistert hij nooit echt naar je, maar hij hóórt je simpelweg. Hij let eigenlijk niet zo op je verhalen. Misschien is het geen slechte vent, maar wellicht niet de man voor jou. Je hebt het echt wel door als een man om je geeft. Heb je het gevoel dat dat niet zo is, dan is het vaak ook zo.

careabout

6. Elke keer dat hij met je afspreekt, is dit voor seks.
Wellicht heb je dit niet door omdat het indirect is. Elke keer gaan jullie wel naar de film of uit eten, maar soms voelt het alsof hij dit alleen doet zodat dit resulteert in seks en misschien is dat ook wel zo. Hij probeert het in ieder geval wel, maar als het echt alleen om de seks draait en jij dat ergens in je onderbuik ook wel voelt, kun je hem misschien beter gedag zeggen.

Deze vrouw ging in 9 maanden met 98 mannen uit om te bewijzen dat daten onnatuurlijk is:datenonnatuurlijk
Reageer op artikel:
6 tekenen dat hij je tóch niet zo leuk vindt
Sluiten