6 tekenen dat jij er echt even tussenuit moet

Love & Life

6 tekenen dat jij er echt even tussenuit moet

We hebben het allemaal weleens: een dipje, waardoor je het gevoel krijgt dat je er op uit moet. Op avontuur, nieuwe plekken ontdekken en bijzondere indrukken opdoen. Hoe je merkt dat je aan zo'n tripje toe bent? Wij zetten 6 tekenen op een rij.

1. Je bent over de meeste dingen niet echt enthousiast meer. In plaats daarvan loop je constant met een ‘meh’-gevoel rond, zelfs op vrije dagen die je geheel naar jouw wens in kunt vullen.

2. Je ergert je aan mensen om je heen. Collega’s die je normaal best oké vindt zitten je nu in de weg. Net als alle mensen die je onderweg tegenkomt op straat. Of in de tram. Of supermarkt. They’re everywhere!

3. Je haalt weinig voldoening meer uit je dagelijkse bezigheden. Werk, school, je ding doen: het voelt allemaal niet meer zo goed als eerst. Dit kan betekenen dat je toe bent aan een nieuwe baan of je opleiding zo gauw mogelijk moet zien af te maken, maar het kan ook betekenen dat je er écht even tussenuit moet.

4. Je vindt het meer dan normaal prettig om alleen te zijn. Niet gek ook, als je het gevoel hebt dat je even met iedereen klaar bent.

5. Je bent minder vrolijk. Genieten van het leven? Dat doe jij op dit moment niet optimaal. Zelfs je vrienden hebben er al iets over gezegd.

6. Alles voelt een beetje monotoon en saai. Je bent overduidelijk op zoek naar avontuur! Neem een paar daagjes vrij en ga er op uit! Al is het maar een weekend gevuld met toffe, nieuwe ervaringen: dit kan enorm veel nieuwe energie geven. Energie die je misschien wel in laat zien dat er in het normale leven dingen moeten veranderen.

Heb je sowieso een paar dagen vrij binnenkort? Boek direct een lastminute. Weinig budget? Neem de trein naar een stad waar je nog nooit geweest bent. Get out there!

Meer leuke content? Like ons op Facebook