Josca
Josca Fashion 9 jun 2018

6 tips om te voorkomen dat je dijen langs elkaar schuren in de zomer

Er zijn gelukkig diverse mogelijkheden om deze vervelende bijkomstigheid tegen te gaan, je hoeft alleen nog uit te proberen welke het beste voor je werkt.

1. Spandex shorts.
Deze tip werkt alleen als je broek, rok of jurkje niet te kort is én het natuurlijk niet al te warm is. Draag een kort spandex-broekje onder je rok. Dit zorgt er niet alleen voor dat je dijen veiliggesteld zijn, maar ook dat je beschermd bent tegen eventuele Marilyn Monroe-taferelen.

2. Bandelettes.
Een sexy stocking maar dan zonder de kous! Bandelettes zijn er speciaal voor gemaakt om je dijen te beschermen en schuren te voorkomen. Je kunt ze in verschillende varianten en breedtes kopen.

3. Deodorant.
Amy Schumer deelde deze tip met de wereld en daar zijn we haar heel dankbaar voor. Thanks, Amy!

4. Kies sowieso voor wijde jurkjes en rokjes.
Des te meer ruimte er is voor je dijen om te luchten, des te beter. Een strakke rok is natuurlijk prachtig als je een speciale gelegenheid hebt, maar als het niet hoeft, dan liever niet. Skaterrokjes zijn wat dat betreft ideaal en als je nog steeds last hebt van schurende dijen, kun je nog één van deze andere opties proberen.

5. Of wijde shorts en broeken.
Tenzij je er ontzettend van houdt, is het aangeraden geen denim shorts of hotpants te dragen, want je dijen worden er niet blij van, al helemaal niet als je gezweet hebt. Kies in plaats daarvan voor wijdere broeken als culottes, die ook nog eens super classy staan.

6. Make-up primer.
Die primer die je gezicht voorbereidt op de make-up die komen gaat, is ook een verdomd handig middel om het schuren van je dijen tegen te gaan. Als je hiervan een beetje tussen je benen smeert, wordt vocht tegengehouden en raken je benen niet zweterig, wat betekent: geen naar schurend gevoel.

En de ultieme tip volgens vele NSMBL-lezers: glijmiddel!
Door glijmiddel op 100% siliconenbasis te gebruiken, zouden je dijen volgens vele gebruikers hiervan absoluut niet meer tegen elkaar aan schuren en zijn korte broeken en rokjes totaal geen probleem meer. En nee, dit gaat ook zeker niet plakken maar droogt netjes op.

Als je dijen op een ‘natuurlijke’ manier ‘s zomers al gaan schuren, willen we niet weten wat hiermee gebeurt. Sieraden voor om je dijen zijn dus ook een trend:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 tips om te voorkomen dat je dijen langs elkaar schuren in de zomer
Sluiten