Redactie
Redactie Body & Mind 13 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

6 vieze dingen die elke vrouw gegarandeerd doet

Vrouwen behoren tot het schonere soort? Nah, think again. Er zijn namelijk een aantal vieze dingen die elke vrouw gegarandeerd doet – jij ook. Enne, dat zijn niet bepaald zaken waar we mee te kopen lopen. Maar we zijn allemaal human, toch?

Hoeveel kan jij er afstrepen?

Vieze dingen die elke vrouw doet

Wie ooit heeft bedacht dat vrouwen het schonere soort zijn, is nog nooit op een vrouwentoilet geweest. Daar vind je weliswaar geen pisvlekken op de wc-bril, maar dan is dan ook alles mee gezegd. Maar ok茅, rondslingeren met een gebruikte tampon in een wc-hok ga je in onderstaand lijstje niet terugvinden, da’s gewoon asociaal.

Wat elke vrouwe w茅l doet qua vieze dingen, maar zegt dat ze niet doet? Deze 6 dingen:

1. Tenen scheren

Die irritante kleine haartjes – die soms opvallend donker zijn – wil je niet op je tenen laten zitten. Jij haalt er regelmatig even een scheermesje overheen. Waarom ook niet?

2. Aan je beha ruiken

Wij ruiken wel eens aan onze beha om te kijken of-ie nog een dagje mee kan. Is toch niet zo gek?

Aha! Dus z贸 moet jij je beha eigenlijk wassen

3. Aan je oksel ruiken

Een andere plek waar zo af en toe geroken moet worden, is je oksel. Je oksel zit misschien op een onhandige plek, maar jij hebt daar wat handigs op gevonden. Eerst even met je hand wrijven, en dan d谩谩r aan ruiken.

4. Neuspeuteren

Laten we eerlijk zijn. Neuspeuteren is echt niet iets wat alleen maar kinderen doen.

5. Ingegroeid haartje weghalen

Met regelmaat ga jij met een pincet aan de slag om irritante ingegroeide haartjes weg te halen. En ja, 贸贸k down under. Het is maar goed dat niemand ziet in wat voor gekke posities jij zit om dat voor elkaar te krijgen.

Z贸 kom je van die irritante ingegroeide haartjes af

6. We onderzoeken ons ondergoed

Soms vind je rare plekken in je ondergoed. Er is niks mis met even op onderzoek gaan. Oh, en die oranje-achtige vlekken die je maar niet uit je zwarte onderbroek krijgt? Dat komt hierdoor!

 

Deze 8 鈥榲ieze鈥 dingen zijn stiekem h茅茅l erg goed voor je relatie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 vieze dingen die elke vrouw gegarandeerd doet
Sluiten