Bente De Bruin
Bente De Bruin Beauty 26 mei 2018

De 6 leukste manieren om je pony uit je gezicht te houden

Een pony staat ontzettend leuk, maar is op warme dagen niet echt je beste vriend. Gelukkig zijn er genoeg manieren om deze zomer jouw haar uit je gezicht te houden.

Wij hebben er een aantal op een rij gezet!

1. Zet je pony in twee gedraaide strengen naar achteren vast.
Dit spreekt eigenlijk voor zich. Verdeel je haar in een middenscheiding en draai jouw pony in twee strengen naar achteren. Zet vast met schuifspeldjes en you’re good to go!

2. Draag een sjaaltje.
Met een sjaaltje om je hoofd geknoopt voeg je niet alleen een leuk accessoire toe, jouw pony kun je op deze manier ook goed uit je gezicht dragen.

3. De wetlook
De wetlook is ideaal voor bloedhete dagen. Maak je haar nat en kam alles naar achter. Een flinke hoeveelheid wax, gel of haarlak zorgt ervoor dat het blijft zitten. Mocht je bang zijn dat jouw kortere plukjes los komen, zet deze dan voor de zekerheid vast met schuifspeldjes. Probeer dit zoveel mogelijk achter je oor te doen, om te voorkomen dat deze zichtbaar zijn.

4. Knotje
Het hippe knotje voorop je hoofd is ideaal om je pony mee te verbergen. Pak al het haar wat je in je knot wilt hebben en duw daar ook je pony tussen. Eventueel zet je kortere haartjes vast met schuifspeldjes of een flinke hoeveelheid haarlak.

5. Invlechten
Je pony schuin naar achteren invlechten is niet alleen makkelijk maar staat ook erg schattig. Je kunt op de echt warme dagen er ook voor kiezen om niet alleen een klein vlechtje te maken, maar om vervolgens ook de rest van je haren in te vlechten en deze vast te maken met schuifspeldjes op je hoofd. Lekker koel!

6. De mohawk
Deze haarstijl kost net wat meer moeite. Door je haar in te vlechten creëer je een soort hanenkam die vervolgens in een staart uit loopt. Deze hairdo vereist wel halflang tot lang haar, en natuurlijk een pony met wat lengte.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De 6 leukste manieren om je pony uit je gezicht te houden
Sluiten