Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 2 aug 2019

7 x de tofste fanny packs en heuptasjes voor tijdens festivals

De festivalzomer; we zitten er middenin. Heb je binnenkort een festival op de planning staan? Dan vind je hier een aantal toffe fanny packs en heuptasjes waarmee je geheid de show steelt.

Heuptasjes en fanny packs: ze zijn niet meer weg te denken van het gemiddelde festival. Je vindt ze in alle soorten en maten en in de tofste kleurtjes. Daar komt bij dat ze ook nog eens mega praktisch zijn. We zetten een aantal fijne exemplaren op een rijtje.

Heuptasje met slangenprint – €69

We zijn nog lang niet klaar met dierenprintjes. Dit zwarte heuptasje met slangenprint past helemaal in het thema en heeft een mega classy uitstraling.

fanny pack festival

Roze fanny pack – €29

Toch meer van de kleurtjes? Onderstaande roze fanny pack is toch te leuk voor woorden? Je kunt ‘m om je heupen dragen, maar ook gewoon om je schouder.

fanny pack festival

Oranje heuptasje – €59

Onderstaand oranje leren heuptasje ziet er classy uit en geeft nét dat beetje extra zomer-gevoel.

fanny pack festival

Zwart heuptasje – €16,99

Zwart is altijd goed en zo ook met dit heuptasje. Eenvoudig te combineren met een simpele outfit of juist met een knaller van een look.

fanny pack festival

Wit heuptasje – €79

Voor wie het aandurft is dit witte heuptasje echt een eye-catcher. Combineer ‘m met bijvoorbeeld een felle jurk en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

fanny pack festival

Tie dye tasje – €30

Wil je opvallen, ga dan voor onderstaande tie dye fanny pack. Tie dye is helemaal hot dus met deze tas zit je sowieso goed.

fanny pack festival

Heuptas met chain – €15,99

Voor een stoere look kies je voor deze heuptas met ketting. Maak de look helemaal af met een stoere bikerjack of spijkerjas en Dr. Martens eronder.

fanny pack festival

Toch op zoek naar iets groters?
Dit zijn de mooiste strandtassen om mee te nemen op vakantie

Reageer op artikel:
7 x de tofste fanny packs en heuptasjes voor tijdens festivals
Sluiten