Sharon
Sharon Love & Life 12 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

7 redenen waarom de winter het perfecte seizoen is voor luie mensen

Het mag dan wel koud zijn buiten, maar het betekent ook dat je zonder commentaar een heel seizoen van je favoriete serie in bed mag kijken.

1. Je hoeft je niet te verantwoorden om ‘s avonds binnen te blijven. Iedereen snapt namelijk dat het een veel beter idee is om in je warme huis te blijven dan de kou van buiten te trotseren.

2. Mutsen zijn je beste vriend als je bent geteisterd door een bad hair day. Wil je haar maar niet zo zitten als je wilt? Dan heb je in de winter gelukkig altijd nog de optie om voor een muts te gaan.

3. Je hoeft je vier maanden lang niet te scheren. Wat betekent dat je een heleboel tijd overhoudt onder de douche om écht te ontspannen.

4. Je hoeft niet per se meer intensief te sporten. Met al die laagjes en oversized truien zie je namelijk niets van je figuur, dus ook niet als het niet helemaal strak is.

5. Je kan maar een beperkt deel van je kledingkast aantrekken. Minder opties betekent dat je minder tijd nodig hebt om je outfit bij elkaar te zoeken en dus meer tijd om lekker in bed te blijven liggen.

6. Je hoeft niet altijd precies op tijd te zijn. Er zijn namelijk genoeg weersomstandigheden die je de schuld kunt geven, zoals gladheid of de sneeuw.

7. Bij de open haard zitten wordt een activiteit. Als je gewoon op je stoel zit doe je niks, maar als je je aan het opwarmen bent voor een open haard doe je opeens wel wat. Perfect voor de luie mensen onder ons. Mocht je willen multitasken: je kunt er zelfs een boek bij lezen.

Heb je het idee dat je tijdens de winter veel meer wilt eten? Dit is waarom:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom de winter het perfecte seizoen is voor luie mensen
Sluiten