Sharon
Sharon Fashion 4 mrt 2018

7 sieraden hacks die elke sieradenliefhebber moet weten

1. Kies voor donkere en zwaardere metalen wanneer je goedkope sieraden koopt // Als je sieraden er too shiney uitzien kunnen ze namelijk een stuk cheaper ogen. Ga dus liever voor een iets donkerdere kleur.

2. Goud maak je schoon met bier, zilver met ketchup // Superhandig: deze producten heb je waarschijnlijk al in je koelkast staan en staan bekend als geweldige reinigers van goud en zilver.

Schermafbeelding 2015-09-11 om 12.51.27

3. Gebruik afwasmiddel en een tandenborstel om diamanten op te poetsen // Heel simpel en snel: doe een beetje afwasmiddel op een oude tandenborstel, even poetsen en je diamant schijnt weer als vanouds!

4. Zweet, zeewater en parfum staan in de top 3 van dingen die je sieraden ruïneren // Laat je sieraden dus lekker thuis bij een dagje strand en kijk uit met waar je je parfum opspuit.

5. Haal je kettingen door een rietje // Dé tip als het aankomt op sieraden en reizen. Door je kettingen door een rietje te halen hoef je ze bij aankomst niet meer uit elkaar te halen.

rietje

6. Je kunt je sieraden het beste opbergen in een doorzichtig kastje // Ze zijn op deze manier altijd in het zicht waardoor je ze minder snel op een hoopje gooit. Zo blijven je sieraden uit de knoop!

7. Babyolie, een naald en babypoeder kunnen je helpen om een ketting uit de knoop te halen // Zowel babyolie als babypoeder maakt je ketting gladder en daardoor makkelijker om uit elkaar te halen. Met een naald kun je bij stukjes waar je met je handen misschien niet bij kunt.

Vind je het lastig om je sieraden te combineren? Met deze tips wordt het combineren een stuk makkelijker!

Reageer op artikel:
7 sieraden hacks die elke sieradenliefhebber moet weten
Sluiten