Bente De Bruin
Bente De Bruin Beauty 24 sep 2017

7 struggles die alle lipstickliefhebbers herkennen

1. We all hate it: lipstick op je tand. Hoe stom het er ook uit ziet, je vergeet het veel te vaak om te checken.

2. Je lipstick collectie is oneindig, maar toch pak je altijd dezelfde kleuren. En zodra je je collectie eens uitzoekt, kom je er een hele hoop tegen waarvan je vergeten was dat je ze had.

3. Je past je lippenstift aan op het restaurant waar je gaat eten. Sushi en burgers vragen bijvoorbeeld om super long lasting lippenstift.

4. Ben je een beetje verkouden? Jij durft je neus amper te snuiten met het risico dat je heel je gezicht onder smeert met rode lipstick.

5. Die zelfde lippenstift poets je er aan het einde van de avond met heel veel moeite af. Met zere lippen tot gevolg, maar je moet wat als je geen vlekken wilt.

6. Het bijwerken van je lippenstift na elke maaltijd, kus of kop thee is een gewoonte geworden als je er niet uit wilt zien alsof je de opvallende 90’s lipliner trend rockt.

7. Kussen is eigenlijk gewoon een no go met lippenstift op. Of jouw lover moet inmiddels gewend zijn aan lippenstiftvlekken. Het is het een of het ander, toch?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
7 struggles die alle lipstickliefhebbers herkennen
Sluiten