Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Fashion 21 nov 2016

7 x de leukste truien-trends voor deze winter

Natuurlijk trekken we in de winter met liefde heerlijk warme en comfortabele truien aan, maar dan het liefst wel op een manier dat ze nog steeds stylish verantwoord zijn.

Met een trui in één van deze stijlen moet dat helemaal goed komen, want dit zijn de zeven leukste trends op het gebied van truien voor aankomende winter. Kies bijvoorbeeld voor een off the shoulder trui, of eentje in een mooie dieporanje kleur in plaats van standaard grijs of beige.

1. Bulky truien en grote vesten met riem // Fijn om te dragen als je je silhouette wilt behouden wanneer je die oversized trui draagt.

Extra warm, extra hip

2. Off the shoulder truien // Toch een klein beetje huid laten zien kan natuurlijk geen kwaad tijdens de huidige milde dagen

3. Pumpkin spice truien // Met deze dieporanje tinten voeg je gemakkelijk wat kleur toe aan de donkere dagen. Past gelukkig bij een hoop!

4. Gemixte materialen // Wil je bijvoorbeeld niet volledig faux fur of fluwelen items dragen? Kies dan voor een kledingstuk dat deels van een bijzonder materiaal is gemaakt. Best of both worlds.

5. Strepen, maar dan anders // Natuurlijk blijft de klassieke streep leuk, maar om eens wat variatie aan te brengen zijn nu strepen in verschillende kleuren en maten helemaal het ding.

6. Retro patronen // Hiermee creëer je met één kledingstuk een vintage vibe.

7. Pastel // Met een trui in pastelroze of pastelblauw is jouw wintergarderobe helemaal up to date.

Zó laat jij je muffe truien en winterjassen weer fris ruiken

Purewow

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
7 x de leukste truien-trends voor deze winter
Sluiten