Josca
Josca Beauty 22 mei 2016

7 x de mooiste haartrends voor je bruiloft

Of je nu gaat trouwen of niet, het is altijd goed om wat inspiratie op te slaan op je Pinterest-bord, toch? Dit zijn de mooiste haartrends op het gebied van bruiloften.

1. Vlechten.
Losse vlechten, visgraatvlechten, opgestoken vlechten, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Het fijne aan vlechten is dat ze bij verschillende soorten bruiloften passen. Of je nu van plan bent om op een strand te trouwen of meer traditioneel, vlechten vallen nooit uit de toon, zolang je maar de juiste variant kiest.

2. Middenscheiding.
Een middenscheiding is multifunctioneel, klassiek en verder met verschillende haarstijlen combineerbaar, zoals updo’s, staarten, krullen en vlechten. Nu is het alleen nog aan jou om je favoriet te kiezen.

3. Zijscheiding.
Een zijscheiding kan in tegenstelling tot de middenscheiding vaak wat speelser en uitdagender ogen, omdat het asymmetrisch is en het kapsel op zijn eigen manier in balans wordt getrokken. Dit kun je wederom onder andere met opgestoken haar combineren, staarten en vlechten.

4. Haar-accessoires.
Deze zijn eigenlijk vrij tijdloos, maar waren er allereerst om de sluier wat support te geven. Misschien wil je niet traditioneel gaan en de sluier weglaten, maar ook dat is prima mogelijk. Je kunt gaan voor een kleine tiara, een knip, een speld, andere sieraden of zelfs bloemen.

5. Losse krullen.
Ah, deze prachtige golvende krullen staan bijna iedereen en ze zijn geweldig om te combineren met haar-accessoires. Wij durven wel te zeggen dat dit de definitie is van een dromerige basis voor je bruiloftskapsel.

6. Paardenstaart.
Simpel kan ook erg mooi zijn. Als je vindt dat een staart je mooi staat, hoog of laag, kun je dat prima kiezen voor je bruiloft. Het is een gemakkelijke manier om haren uit je gezicht te houden, aangezien zo’n trouwdag nogal vermoeiend kan zijn. Als je een staart niet speciaal genoeg vindt, kun je hier accessoires aan toevoegen, bloemen, vlechten of krullen.

7. Bloemen.
Om de haar-accessoires even iets verder uit te werken: bloemen voor je haren komen in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een bloemenkroon of -haarband, het verwerken van kleine bloemetjes in je updo, vlecht of staart en als speld. Als je bruiloft buiten gaat zijn, is dit de perfecte haar-accessoire.

Droom je ervan om te trouwen in de zomer? Dit zijn de 15 leukste kapsels voor een zomerse bruiloft:

Reageer op artikel:
7 x de mooiste haartrends voor je bruiloft
Sluiten