Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 18 nov 2020

Bingewatchen maar – Dit zijn de 8 best bekeken Netflix-series en films van oktober

Oktober was een uitstekende maand voor Netflix-lovers. Met maar liefst 69 nieuwe films en series kreeg je absoluut waar voor je geld. Ondanks de vele uren voor de televisie, kunnen we ons voorstellen dat je nog niet alles hebt bekeken. Daarom zetten we de toppers voor je op een rij.

Dat doen we niet aan de hand van onze eigen mening, maar aan de hand van de best bekeken series en films in oktober.

Best bekeken Netflix-films en series in oktober

Dankzij Variety weten we namelijk welke films en series het beste bekeken werden op Netflix. Variety heeft een samenwerking met 7Park Data, en dat bedrijf weet precies welke series en films er in Amerika het best bekeken zijn. De best bekeken films en series zijn dus op basis van Netflix in de Verenigde Staten, maar alle titels zijn ook in Nederland te bekijken. Wij delen de best bekeken Netflix-films en series van afgelopen maand:

  1. The Haunting of Bly Manor
  2. Shitt’s Creek
  3. Hubie Halloween
  4. American Murder: The Family Next Door
  5. Emily in Paris
  6. Ratched
  7. The Queen’s Gambit
  8. Unsolved Mysteries

7Park Data houdt overigens niet alleen Netflix nauwlettend in de gaten, ook de kijkcijfers van Amazon Prime Video, HULU, Disney+ en Apple TV+ worden geanalyseerd. Wanneer je deze meeneemt, verandert er overigens niet veel aan de top 8. Wanneer we alle streamingdiensten meenemen, is de derde plek namelijk voor The Mandalorian. Als we er een top 10 van zouden maken, weet Disney+ dankzij Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas ook de tiende plek te bemachtigen.

Wat komt er nog?

In september zag de top 10 er overigens heel anders uit. Alleen Ratched en Shitt’s Creek stonden er toen ook al in. De koppositie was een maand geleden nog voor Cobra Kai. Op de tweede plek stond The Boys van Amazon Prime Video en de derde plek was voor Away. Inmiddels heeft iedereen die series al helemaal uitgekeken en zijn we begonnen aan nieuwe titels.

Er bestaat een grote kans dat de top 10 er in november ook weer anders uit zal zien. Netflix komt namelijk in november weer met een hele collectie aan nieuwe films en series. We houden het nauwlettend in de gaten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bingewatchen maar – Dit zijn de 8 best bekeken Netflix-series en films van oktober
Sluiten