8 celebrity-diëten waardoor je blij bent dat je geen celeb bent

Net als normale mensen hebben ook celebrities soms struggles met hun gewicht en zijn ze graag wat kilootjes armer dan rijker. Maar celebrities zouden celebrities niet zijn als zij dit niet op een extreem spraakmakende manier deden. Hier volgen 9 bizarre dieëten van celebs die ons doen beseffen dat we tóch liever even een sportschooltje pakken.

1. Elvis Presley en zijn sleeping beauty dieet.

In 1966 introduceerde Jacqueline Susann dit dieet in haar roman Valley of the Dolls. De naam verraadt al een beetje de achterliggende gedachte van dit dieet: wanneer je slaapt, kom je niet aan. Toen Elvis Presley dit dieet volgde kon hij de hele dag door zoveel bacon, pindakaas, en bananenbroodjes eten als zijn hartje begeerde, waarna hij al de ingenomen calorieën weer verbrandde door extra lang te slapen. Hij sliep daarom soms wel een paar dagen achter elkaar om zijn figuur te behouden! Hoewel lekker eten en veel slapen klinkt als een droomdieet, is het dus niet de bedoeling dat wij normale mensen dit dieet thuis gaan proberen. Het leek tegen het einde ook niet meer helemaal te werken…

2. Gwyneth Paltrow en haar elimination dieet.

De actrice / voedingsgoeroe heeft haar zelfontworpen dieet op haar blog tot in de puntjes uitgelegd. Het gaat er bij dit dieet om dat al het eten in ons voedingspatroon dat voedselallergieën veroorzaakt en niet goed te verteren is wordt weggelaten. Volgens Gwyneth zouden we bepaalde soorten vlees, zuivel, alcohol, geraffineerde suikers en koffie moeten laten staan en in plaats daarvan moeten kiezen voor vis, groenten, bepaalde noten en Stevia. Maar dat is nog niet alles: volgens Gwennie moet je jezelf ook nooit volproppen tijdens een vreetbui, want ze vindt dat je moet stoppen met eten als je voor 80 procent vol zit.

3. Kate Middleton en het Dukan dieet.

Mevrouw Middleton wilde voor haar droombruiloft natuurlijk goed voor de dag komen, dus besloot ze dit zeer heftige dieet te volgen.Het Dukan-dieet bestaat uit vier fases. Tijdens fase 1 van het dieet – de attack fase – mocht ze 2 tot 7 dagen lang alleen maar eiwitrijk voedsel eten. Denk hierbij aan vis, eieren en zuivelproducten. In de tweede fase van het dieet – de cruise fase – mocht ze 5 dagen lang wisselen tussen het eten van eiwitrijk voedsel en verse groenten. Wat een bofkont. Tijdens fase 3 – de consolation fase – is het toegestaan om twee sneetjes brood en wat kaas of fruit toe te voegen aan je dagelijkse voeding. Je mag in deze week ook twee porties koolhydraten en twee celebration meals eten. Het begint nu ergens op te lijken. In de laatste fase van het dieet – de permanente stabilization fase – mocht Middleton weer eten zoals ze dat gewoonlijk deed. Wel moest ze één dag per week eten zoals tijdens fase 1 van het dieet. Tja, je moet er wat voor over hebben om zo mooi in je trouwjurk te verschijnen.

4. Reese Witherspoon en haar babyvoeding dieet.

Het idee om alleen maar potjes gepureerde groentjes naar binnen te werken lijkt ons hartstikke smerig, maar Reese deed dit blijkbaar een tijd lang om haar calorie-inname laag te houden. Het is wel een handig dieet als je niet van koken houdt.

5. Anne Hathaway en twee havermout biscuitjes

We snappen dat je de bovenstaande regel waarschijnlijk twee keer hebt gelezen en je wenkbrauwen omhoog trok. Dat deden wij ook toen we over dit dieet lazen. In Les Misérables speelde Anne een prostituee die aan tuberculose lijdt, dus moest ze extreem veel gewicht verliezen. Aangezien de actrice al een tenger figuurtje had en gewend was aan kleine, gezonde porties, was ze genoodzaakt om van twee biscuitjes van gedroogde havermout per dag te leven. Diep respect voor deze vrouw, die met haar rol mooi een Oscar in de wacht sleepte.

6. Angelina Jolie en haar Ancient Grains dieet.

Blijkbaar zweert Angelina bij een lepel kokosnoot olie, granen, quinoa of boekweit. Ondanks dat veel mensen juist denken dat koolhydraten vermeden moeten worden om af te vallen, willen we Jolie best geloven.

7. Victoria Beckham en het Alkaline dieet.

Volgens de ster is dit dieet het geheim van haar killer body. Alles wat je hoeft te doen is zuur-vormend eten als zuivel, vlees, suiker en koffie te vervangen door groenten en volkoren granen, zodat het zuurgehalte in het lichaam tussen 7.35 en 7.45 blijft. Diëten in combinatie met scheikunde is een tikje te ingewikkeld, als je het ons vraagt.

8. Katy Perry en het M-Plan dieet.

Dit dieet wordt ook wel het mushroom dieet genoemd en bestaat uit – verrassing – het eten van veel paddestoelen. Om wat specifieker te zijn: je hoort voor 2 weken lang één maaltijd per dag te vervangen voor een maaltijd bestaande uit bijna alleen maar paddestoelen. Deze zijn heel laag in calorieën en zorgen er dus voor dat je gewicht verliest. Waarschijnlijk kun je na die 2 weken geen paddestoel meer zien.

Elite Daily

Reageer op artikel:
8 celebrity-diëten waardoor je blij bent dat je geen celeb bent
Sluiten