Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Post 15 aug 2020

Wil je hebben – 8x kleurrijke tie-dye items die meteen je dag goed maken

Of het nu zomers weer is of niet: een tie-dye outfit kan altijd. De retro print is al heel de zomer hot en wij snappen wel waarom. Want zeg eens eerlijk, dit printje is toch een echte moodlifter? Wij zetten de leukste items met het retro printje voor je op een rijtje.

Doei sombere bui. En ohja, ook doei spaarrekening.

De tie-dye trend neemt de wereld over

Het lijkt wel alsof iedereen en z’n moeder aan het tie-dyen geslagen is. Het kleurrijke printje neemt de wereld over en dat is iets positiefs. We spotten de verfpatronen niet alleen in de collecties van grote ketens zoals H&M en Bershka, maar ook in de collecties van modehuizen als Loewe en Prada. En dan weet je dat we het hier hebben over een serieuze trend. Je kan het zo duur maken als je zelf wil. Je tie-dyed zelf een oud shirtje uit je kast of je koopt een kant en klaar exemplaar van Acne Studio’s. Of iets daartussen.

Naast dat het er leuk uitziet, is het ook nog eens een leuke bezigheid. Zelf tie-dyen? Onze Tess legt in deze video uit hoe je dat doet.

Of lees in dit artikel hoe je Tie Dye doet met rode wijn.

De leukste tie-dye items om online te shoppen

Zelf tie-dyen is leuk, maar geeft ook ontzettend veel troep. En als de bijtende textielverf op jouw zandkleurige bank belandt, dan ben je nog veel duurder uit. Dus speciaal voor alle mensen die zichzelf de moeite liever besparen: dit zijn de leukste tie-dye items die je gewoon online shopt.

Denim overhemdjurk met tie-dye – €39,15

Tie-dye pyjamaset – €30,99

Top met gedraaide voorkant en tie-dye – € 19,99

Oversized hoodie met spiraalvormig patroon – € 38,99

Vans classic instapsneakers – €35,95

Playboy T-shirt jurk met tie-dye effect – €22

Geverfde sokken met lichtroze strepen – €7,20

Tie-dye shirt met zwart en beige – €22

Liever tie-dye op je nagels? Lees dan dit artikel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je hebben – 8x kleurrijke tie-dye items die meteen je dag goed maken
Sluiten