Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 6 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 make-uptrends gaan we veel zien deze winter en wil je uitproberen

Winter is coming en dat betekent ook weer tijd voor nieuwe make-uptrends. Aangezien de stoffen gezichtsmaskers niet snel verdwijnen, zul je de komende maanden zeker veel oogmake-up zien én meer. Dankzij deze acht looks ben je helemaal winterproof.

Winter 2020 draait helemaal om donkere lippen, eyeliners en heel veel sparkle. Wij tellen alvast af.

Make-uptrends winter

Zelfs als je winterplannen of je feest op kantoor niet meer doorgaan, zul je nog steeds in de verleiding zijn om deze make-uptrends non-stop te dragen. Deze trendy looks zul je gegarandeerd deze winter overal in je Insta-feed zien.

1. Spider lashes

In het najaar waren de spinnenpoten-ogen hot, maar voor de winter pakken we het iets anders aan. Nu draait het namelijk om je onderste wimpers. Voor deze trend is het belangrijk dat je een goede zwarte mascara hebt of een paar nepwimpers.

2. Glossy oogleden

Deze glanzende oogschaduw mag niet ontbreken in de winter en vooral niet als je een mondkapje draagt. Combineer het met een volle gezicht make-up of ga alleen voor de ooglook, it’s up to you.

3. Paarse oogschaduw

Paars was dé kleur van het jaar en ook in de winter mag deze kleur niet ontbreken. De kleur krijgt alleen een upgrade, want bij deze trend draait het om levendige kleuren. Maak er een smokey eye van door wat extra donkere tinten paars te gebruiken.

4. Blauwe eyeliner

De eyeliner-trend hebben we veel gespot dit jaar, maar in de winter kunnen we wat meer rust verwachten richting je wimperlijn. Alle aandacht zal zich voornamelijk richten op je waterlijn. Trek een blauwe eyeliner langs je waterlijn en bedek vervolgens je bovenste en onderste wimpers met zwarte mascara. We love.

5. Statement wenkbrauwen

Vorige winter draaide het om strakke wenkbrauwen, maar dit jaar geldt: hoe rommeliger hoe beter. Kam voor deze look je wenkbrauwen naar boven en probeer er zo min mogelijk aan te plukken. Om de wenkbrauwen op zijn plek te laten zitten gedurende dag, kun je een wenkbrauwgel gebruiken.

6. Tweekleurige eyeliner

Waarom zou je één tint eyeliner dragen als je er twee kunt aanbrengen? Deze tweekleurige trend voor de winter draait helemaal om personalisatie. Voeg twee kleuren naar keuze toe en that’s it. Als je wat inspiratie nodig hebt, kun je niet fout gaan met goud en zwart.

7. Jaren negentig lippen

De matte liptrend was hot in de jaren negentig en nóg steeds zien we deze make-uptrend voorbijkomen. Breng eerst een donkere lipliner aan en vervolgens de lippenstift. Zorg ervoor dat je daarna de look afmaakt met een setting spray. Je wilt natuurlijk niet dat de lippenstift op je gezichtsmasker komt.

8. Neon make-up

Deze kleurrijke make-uptrend zorgt ervoor dat je zelfs op de meest donkerste dagen je vrolijk voelt. En dat snappen we ook wel door deze toffe neon-kleuren. Gebruik kleuren zoals lila en groen en maak de look af met zwarte mascara. Wij zijn fan.

Reageer op artikel:
Deze 8 make-uptrends gaan we veel zien deze winter en wil je uitproberen
Sluiten