Vivian
Vivian Fashion 8 apr 2017
Leestijd: 2 minuten

8 manieren om een slip dress te dragen – zonder dat het lijkt alsof je net uit bed komt

Trends komen en gaan, maar sommige trends blijven nét iets langer hangen. Zo ook de slip dress: een soort nachtjapon voor overdag, die ook deze zomer nog prominent zichtbaar zal blijven.

Het kan echter nog wel lastig zijn om er met zo’n slip dress aan niet uit te zien alsof je vanochtend geen tijd had om je om te kleden. Daarnaast kunnen de jurkjes best intimiderend zijn, omdat ze je lichaam vrij goed laten zien.

Daarom hebben wij acht manieren op een rijtje gezet om de slip dress te stylen.

1. Draag een trui over de jurk. Als je het sexy-gehalte van de slip dress een beetje subtiel wilt houden, kun je heel goed een oversized trui eroverheen dragen. Dit werkt vooral heel goed bij een slip dress met een kanten onderkant, die hierdoor extra goed opvalt.

2. Ga voor minimalistische accessoires. De charme van de slip dress is dat hij op een subtiele wijze heel sexy is. Het is daarom éxtra mooi om ook voor minimalistische accessoires te kiezen.

3. Knoop een blouse om je middel. Combineer sexy met stoer door bijvoorbeeld een geruite blouse om je middel te knopen.

4. Draag een oversized vest over de slip dress. Dit geeft je outfit een hele nonchalant chique vibe.

5. Of draag er een leren jasje bij. Slip dresses en leren jasjes zijn een match made in heaven. Maak de outfit af met een paar simpele hakken of ga voor stoere laarsjes.

6. Ga voor een smart look met een blazer. Maak je slip dress work appropriate door er een nette blazer over te dragen.

7. Slip dresses en hoedjes gaan hand in hand.

8. Draag er een T-shirt onder. Dit is de laatste trend onder sterren als Kylie Jenner en Rihanna. Voordeel: je hoeft je hierbij geen zorgen te maken over welke beha je aan moet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
8 manieren om een slip dress te dragen – zonder dat het lijkt alsof je net uit bed komt
Sluiten