Sharon
Sharon Love & Life 23 juli 2015

9 dingen die je alleen begrijpt als je een oudere broer hebt

1. Je hebt minimaal één keer voor ‘m gelogen // Of er nu een vriendinnetje z’n kamer in glipte of hij naar een feestje ging terwijl je ouders weg waren: you always had his back.

2. Je hebt nog steeds littekens van jullie gevechten // Het maakt niet uit hoe vaak je ouders zeiden dat hij geen meisjes mocht slaan, hij bedacht wel weer een andere manier. Aan je haren trekken, worstelen…

3. Je had een crush op één van zijn vrienden // Als hij zijn vrienden uitnodigde zorgde jij ervoor dat ook jij thuis was om die ene hete vriend weer tegen het lijf te lopen.

4. Hij keurde de jongens die je thuisbracht nooit goed // Er waren genoeg tijden dat hij je het leven zuur maakte, maar hij heeft ook zijn beschermende kant. Je vriendjes hadden het dan ook zwaar als ze vrienden met hem wilden worden.

5. Je sneakte vroeger altijd zijn kamer binnen als hij weg was // Dat je voor ‘m wilde liegen betekent natuurlijk niet dat je niet z’n kamer in zou gaan. Het maakt niet uit wat je vond (vieze boxers of een pakje condooms), je had altijd spijt van je sneaky bezoekje.

6. Hij haalde alcohol voor jou en je vrienden // Of je nu een gala of een huisfeestje had: je broer fixte altijd de alcohol.

7. Je mocht nooit beslissen wat jullie gingen kijken of waar jullie naar gingen luisteren // Hij reed, dus hij besliste welke muziek op mocht. Hetzelfde geldt voor de televisie: hij had de afstandsbediening, dus hij mocht kiezen naar welk programma jullie gingen kijken.

8. Eén van jouw vrienden had een crush op hem // Hoe erg je het ook vond, het tegenovergestelde van nummer drie kwam ook voor. Er was altijd wel die ene vriendin die bij binnenkomst gelijk vroeg of je broer ook thuis was.

9. Je groeide op met een beste vriend // Er ging bijna geen dag voorbij dat jullie geen ruzie hadden, maar uiteindelijk was hij toch je vriend en je grote broer.

Geen grote broer? Hier 9 Redenen waarom je oudere zus het beste cadeau van je ouders is.

Reageer op artikel:
9 dingen die je alleen begrijpt als je een oudere broer hebt
Sluiten