Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Love & Life 14 nov 2018

9 soorten mannen die je op Tinder tegenkomt

Natuurlijk zijn we geen voorstander van het categoriseren van mensen, maar we moeten toch eerlijk bekennen dat de mannen die we op Tinder tegenkomen regelmatig wat met elkaar gemeen hebben.

Iedereen die weleens een avondje (oké, een paar maandjes) op Tinder heeft zitten swipen, zal deze heren tegen zijn gekomen.

1. De jongen die te hard zijn best doet om een leuke openingszin te verzinnen // Nee, begin dan nog liever gewoon met hallo.

2. De jongen die je na ellenlange conversaties opeens negeert // Denkt hij soms dat ghosting nog steeds cool is?! Waar hij je eerst overspoelde met berichtjes, laat hij nu ineens niks meer van zich horen. Wat een pipo.

3. De jongen die zo snel mogelijk duidelijk maakt dat hij Tinder alleen voor seks gebruikt // Hij stuurt vrijwel meteen een seksueel getinte opmerking of een sexy emoji.

4. De jongen die het gesprek niet gaande kan houden // Nadat jullie hebben besproken wat jullie zoal doen in het leven, loopt het gesprek toch echt dood als jij geen vragen stelt.

5. De jongen die jouw humor niet begrijpt // Hoewel jij in een deuk ligt om je eigen grap, laat zijn afwachtende reactie blijken dat hij niet helemaal snapt wat je zojuist bedoelde.

6. De jongen die alles schrijft wat hij denkt // Eigenlijk is dit best prettig, want hierdoor valt het gesprek tenminste niet stil.

7. De jongen die denkt hij je interesse kan wekken door je mooi te noemen // Bedankt voor het compliment, maar je moet toch echt wat meer te vertellen hebben willen we geïnteresseerd in je raken.

8. De jongen die de hele tijd “haha” of “lol” zegt // Elke zin die hij typt begint standaard met één van deze 2 woorden.

9. De jongen met wie je eigenlijk een heel leuk gesprek hebt // Ondanks dat jullie elkaar helemaal niet kennen, kletsen jullie elkaar de oren van het hoofd. En stiekem is hij nog best grappig ook. Wie had dat gedacht?

8 Foto’s waarvan jongens denken dat we ze op Tinder willen zien

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elite Daily

Reageer op artikel:
9 soorten mannen die je op Tinder tegenkomt
Sluiten