9 stelletjes die na hun break-up nog steeds samen moesten werken

Dat je werk en liefde beter gescheiden kan houden, is in Hollywood misschien net iets lastiger. Als je moet spélen dat je verliefd op iemand bent, is de kans dat de vonk overslaat aanzienlijk groter.

Een break-up is al vervelend genoeg, maar nog een stuk vervelender als je verplicht bent om nog een tijd lang samen te werken. Het overkwam deze Hollywood couples.

Blake Lively en Penn Badgley
Dit Gossip Girl koppel was drie jaar samen, tot het in 2010 uitging. De serie ging nog door tot 2012 en Serena en Dan trouwden zelfs in een flash forward in de laatste aflevering. Awkward om daar zo met je ex te staan, lijkt ons.

Bella Hadid en The Weeknd
Oké, deze twee hoefden ten minste niet nog maanden of jaren met elkaar op een set te staan, maar we kunnen ons best voorstellen dat het vervelend was dat Bella’s debuut bij Victoria’s Secret redelijk overschaduwd werd door het feit dat ze met haar (kersverse) ex over de catwalk moest.

Adam Brody en Rachel Bilson
Seth en Summer van The O.C. waren het ultieme tienersoap-droomkoppel, als je het ons vraagt. Dat zagen ze zelf waarschijnlijk ook, en de vonk sloeg ook in het echte leven over. Na drie jaar daten ging het uit in 2006 – ook deze twee moesten nog een on-screen huwelijk filmen.

Katy Holmes en Joshua Jackson
Nergens gieren de hormonen zo als op de set van een tienersoap, want behalve bij Gossip Girl en The O.C., kende ook voorloper Dawson’s Creek de nodige off-screen romances en break-ups. Katie Holmes (Joey) en Joshua Jackson (Pacey) waren maar kort samen, maar dankzij hun geweldige chemie eindigden hun personages wel samen in de serie.

Gwen Stefani and Tony Kanal
Gwen en No Doubt-bassist Tony kregen een relatie in de early 90s. Hij maakte het uit in 1994, waarna Gwen hun doorbraakhit Don’t Speak schreef. Ze hebben altijd nog samen in de band gezeten.

Kristen Stewart en Robert Pattinson
Gedurende de hele Twilight serie waren K-Stew en R-Patz het stel waarin we allemaal geloofden. Deze twee waren perfect voor elkaar en zouden nooit uit elkaar gaan. Totdat Kristen werd betrapt op vreemdgaan met getrouwde regisseur Rupert Sanders. Na de pijnlijke break-up moesten de twee nog samen een perstour doen voor het laatste deel van de film.

Nina Dobrev en Ian Somerhalder
In the Vampire Diaries kon Nina Dobrev’s personage Elena maar moeilijk kiezen tussen broers Damon (Somerhalder) en Stefan (Paul Wesley). In het echte leven wist ze het wel: zij en Ian Somerhalder waren drie jaar lang bij elkaar, totdat het in 2013 uitging. Ze deelden nog een hoop steamy scènes tot Dobrev uit de serie geschreven werd in 2015.

Kaley Cuoco en Johnny Galecki
Leonard en Penny waren een onverwacht koppel in de Big Bang Theory. In het echte leven vonden de twee elkaar ook aardig interessant, en ze ware twee jaar samen tot ze in 2009 uit elkaar gingen. Ze zijn nu nog steeds vrienden, maar dat zouden wij ook nog wel kunnen opbrengen voor $1 miljoen per aflevering.

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult
Deze twee hadden een lange tijd een knipperlichtrelatie, en wisten hun relatie altijd goed uit de spotlights te houden. Volgens bronnen ging het in 2014 écht uit, maar toen moesten ze samen nog X-Men: Apocalypse filmen. De twee zijn nu nog steeds goede vrienden.

MTV

Reageer op artikel:
9 stelletjes die na hun break-up nog steeds samen moesten werken
Sluiten