Sharon
Sharon Beauty 6 feb 2016

Aan deze luie beautygewoontes maakt ieder meisje zich weleens schuldig

1. Je wilt eigenlijk die ene broek met gaten erin aan, maar je hebt ook weer geen zin om je hele been te scheren. De perfecte oplossing? Alleen je knieën scheren.

2. Hetzelfde geldt natuurlijk voor zelfbruiner: jezelf volledig insmeren lijkt wel eeuwen te duren, terwijl het veel sneller gaat en niemand het zal zien als je alleen een onderdeel doet.

3. Het eraf halen van je make-up gebeurt vaak met een make-updoekje. Al weten we allemaal dat het bijna onmogelijk is om ál je mascara eraf te halen en dus komt het weleens voor dat je de volgende dag bijna geen mascara meer hoeft aan te brengen.

4. Make-up gaat bij jou jaren mee. Pas als je oog gaat irriteren of je mascara écht helemaal leeg is ga je een nieuwe kopen.

5. Je vind het veel leuker om je gechipte nagellak eraf te krabben dan met een potje nagellakremover en een wattenschijfje je nagellak weg te halen.

6. Je gebruikt vaker droogshampoo dan dat je je haar écht een goede wasbeurt geeft. Is niet alleen makkelijk, maar geeft je meteen ook lekker veel volume.

Kom je door je luiheid ook niet aan sporten toe? Check deze tips:

Reageer op artikel:
Aan deze luie beautygewoontes maakt ieder meisje zich weleens schuldig
Sluiten