Aandacht tekort? Rita Ora wakkert Jay-Z geruchten aan met provocerende snaps

In één van de nummers zegt Bey dat hij maar beter Becky with the good hair kan bellen, want ze is er een beetje klaar mee. Maar wie zou het zijn? Ontwerpster Rachel Roy was er als de kippen bij om de aandacht op zichzelf te vestigen. Rachel werkte met Jay aan zijn kledinglijn Rocawear en er gingen al langer geruchten dat ze een affaire hadden. De liftruzie tussen Solange en Jay-Z zou hier ook over zijn gegaan. Na het verschijnen van het album plaatste Rachel een Instagram met als bijschrift ‘Good hair don’t care, but we will take good lighting, for selfies, or self truths, always. live in the light #nodramaqueens’.

Een ander gerucht dat de ronde deed is dat Jay-Z het bed deelde Rita Ora, die hij tekende bij zijn label. Rita deed totáál niet haar best om die geruchten te ontkennen en sprong als een aasgier op de kans om olie op het vuur te gooien. Op Snapchat plaatste ze een foto in een lemon-bh met een J-ketting (wat eigenlijk een gespiegelde R-ketting is).

Dezelfde dag lijkt ze een statement te maken door dezelfde jurk te dragen die Beyoncé in de clip van Formation droeg. Wat een ongekend toeval, Rita!

Reageer op artikel:
Aandacht tekort? Rita Ora wakkert Jay-Z geruchten aan met provocerende snaps
Sluiten