Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 28 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit huwelijksaanzoek in een vliegtuig werd zojuist live vastgelegd op Reddit

Voor wie denkt dat romantiek dood is, think again. Een jongen vroeg ZOJUIST zijn vriendin ten huwelijk in een vliegtuig en vroeg zijn medepassagiers hierbij om hulp.

Aanzoek in het vliegtuig

In een post op Reddit deelde een passagier hoe de jongen zijn huwelijksaanzoek aanpakte. Hij liet (hoogstwaarschijnlijk) het kabinepersoneel kaartjes uitdelen waarop het aanzoek werd aangekondigd. Op het kaartje is te lezen dat hij alles had voorbereid, maar alleen nog een fotograaf miste. Zijn vraag aan de passagiers was dus het aanzoek vast te leggen.

Gelukkig bleken deze de beroerdsten niet. Een halfuurtje na het opstijgen van het vliegtuig verschenen er foto’s van het aanzoek in de Reddit-thread. Eerst plaatste een gebruiker een comment met de tekst ‘It’s happening! Going 4K landscape 60fps…standby.’ met daarbij een foto van het gebeuren.

aanzoek vliegtuig

En toen, en toen, en toen?

We hebben er tien minuutjes op moeten wachten, en toen was het hoge woord eruit: ‘SHE SAID YES…’

aanzoek vliegtuig

Hoe cute is dit? Hoewel een vliegtuig misschien niet de meest romantische plek is om ten huwelijk gevraagd te worden (en stel je voor dat ze nee had gezegd…), is deze manier van aanpakken toch gewoon fantastisch?

Reddit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit huwelijksaanzoek in een vliegtuig werd zojuist live vastgelegd op Reddit
Sluiten