Jonathan Bennett uit ‘Mean Girls’ over zijn rol in de nieuwe video van Ariana Grande

Als je de nieuwe video van Ariana Grande nog niet hebt gezien, ga dan als de wiedeweerga naar Youtube. In de nieuwe video ‘Thank U, Next’, wat een soort ode is aan de romcom ‘Mean Girls’, zien we namelijk onder andere dé Aaron Samuels. Maar, er moest heel wat gebeuren om hem zo op camera te laten komen.

‘Thank U, Next’

De nieuwe video van Ariana Grande is vet. Zo vet zelfs, dat de videoclip records verbreekt op gebied van views. De video had binnen 24 uur al 46 miljoen views en dat is ondertussen al opgelopen tot 87 miljoen. Damn.

Het is wel heel goed te begrijpen, want de videoclip van ‘Thank U, Next’ is eigenlijk een kleine film en het brengt ons terug naar de klassieke romcoms die we allemaal minimaal tien keer hebben gezien in onze tienerjaren.

Aaron Samuels uit ‘Mean Girls’

Zo speelt ook hottie Jonathan Bennett AKA Aaron Samuels van ‘Mean Girls’ in de video van de zangeres. Hij loopt door de wandelgangen van de middelbare school waar de film zich afspeelde. Hij spreekt zegt zijn iconische tekst: “Ariana told me my hair looked sexy pushed back. She’s not wrong.”

Maar de bekende haarstijl van Aaron vergt wel wat werk. Oké, het vergt enorm veel werk. In een interview met BuzzFeed News verklapt Jonathan dat maar liefst zeven haarstylisten aan het kapsel moesten werken. Het team heeft aparte plukjes van zijn haren moeten stijlen om die ‘sexy’ look te creëren. Hij zegt: “They were taping and gluing everything back up where it belongs.”

De nostalgie van ‘Mean Girls’

Om weer samen met de ‘Plastics’ door de wandelgangen van de school te mogen lopen, was wel een beetje gek voor de 37-jarige Jonathan. Het is al tien jaar geleden sinds de acteur de rol van Aaron speelde. Hij zegt: “I hadn’t had that done in 14 or 15 years, so to have that done and then look in the mirror for the first time with the blue sweatshirt on, it definitely gave me chills.”

Hij vertelt daarnaast dat hij vindt dat Ariana en de andere meiden de scene door de gangen bijna identiek hebben nagespeeld. Aaron zegt: “It literally transported me back to being with Lindsay Lohan and everyone else. If you’re going to do this, you’re going to do it right and you’re going to do it big. Ariana did exactly that.”

Via DM gevraagd

Hoe Jonathan nou eigenlijk in de video terecht is gekomen, is ook een heel verhaal apart. Jonathan vertelt namelijk dat Ariana’s manager in zijn DM op Instagram was geslide. Op de vraag of hij Aaron weer wilde spelen, zei hij meteen ja. Hij zegt: “It’s why I love Ariana Grande, because she gives her fans what they want.”

We zijn zo terug, wij gaan nog even een (of tien) keer de videoclip bekijken.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Ariana Grande’s nieuwe nummer ‘thank u, next’ is een ode aan haar exen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Teen Vogue

Reageer op artikel:
Jonathan Bennett uit ‘Mean Girls’ over zijn rol in de nieuwe video van Ariana Grande
Sluiten