Achterkantje van je oorbel kwijt? Dankzij deze geniale hack is dat probleem zo gefixt

Net als schuifspeldjes, verdwijnen de achterkantjes van oorbellen altijd op mysterieuze wijze. Deze dingetjes zijn zo klein, dat je ze nooit meer terugvindt. Met een beetje pech raak jij jouw achterkantje kwijt op werk of onderweg, waardoor je met één oorbel door het leven moet. Gelukkig brengt deze geniale hack daar verandering in.

Sommige oorbellen redden het prima zonder achterkantje, zoals knopjes of lichte ringen. Het is risky, maar zonder risico’s is het leven maar een saaie bedoening. Mocht je van die grote gevallen in hebben, dan is het een ander verhaal en dan komt deze hack goed van pas.
oorbel hack achterkantje

De ideale hack als je het achterkantje van je oorbel kwijt bent

De paniek slaat lichtelijk toe wanneer je merkt dat het achterkantje van je oorbel verdwenen is. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. Gelukkig hebben wij daar een handig trucje voor en je hebt er alleen en potlood met een gum voor nodig.

De gum-truc werkt namelijk als volgt: je snijdt een ‘plakje’ af van het gummetje achterop een potlood en hier steek je de oorbel doorheen. Et voilà, je bent weer klaar om te gaan. Mocht je een losse gum hebben, dan werkt een klein stukje hiervan net zo goed.

Ben jij dol op dit soort life hacks? Lees dan vooral dit artikel.

Elle

Reageer op artikel:
Achterkantje van je oorbel kwijt? Dankzij deze geniale hack is dat probleem zo gefixt
Sluiten