Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 19 feb 2020

Last van acne? Deze skincare producten zijn goed en betaalbaar

Het hebben van acne is absoluut geen pretje en het behandelen ervan ook niet. Naast het feit dat anti-acne producten vaak niet lekker ruiken en erg prikken, zijn ze ook duur. Daarom hebben wij vandaag zeven skincare producten tegen acne op een rij gezet, voor een zacht huidje én een zacht prijsje.

Van Tea Tree olie tot slakkenslijmgel, jij probeert het allemaal om van die ellendige pukkeltjes af te komen.

Goede en betaalbare producten tegen acne

Een skincare-routine is heel persoonlijk en het luistert heel nauw. Eén keer het verkeerde product en de onzuiverheden komen meteen weer opzetten. Vaak zijn we ten einde raad en geven we onze zuurverdiende centen daarom uit aan onnodig dure huidverzorging. Nu willen wij niet zeggen dat dit voor iedereen even goed werkt, maar er zijn producten die wij zelf erg fijn vinden tegen onzuiverheden. Van serums tot face washes, we hebben van alles verzameld. Het mooiste aan deze producten? Ze zijn hartstikke betaalbaar.

1. The Ordinary Salicylzuur – €5,99

Salicylzuur verwijdert overtollig vet, bestrijdt onzuiverheden en reinigt de poriën. Het is een zuur voor op de huid en dat betekent dat je er voorzichtig mee om moet gaan. Breng het niet meer dan één keer per dag aan en gebruik kleine hoeveelheden. Zorg daarnaast dat je je huid overdag goed beschermt tegen UV-straling.

2. The Ordinary Glycol Acid – €8,99

Deze toner gebruik je nadat je de make-up van je gezicht hebt gehaald. Je denkt misschien dat je gezicht gereinigd is, maar het is bizar hoeveel vuil je nog op het wattenschijfje vindt wanneer je dit spul gebruikt.

acne toner the ordinary

3. Mario Badescu Acne Facial Cleanser – €19,50

Mario Badescu is het skincare merk dat de Kardashians gebruiken. Hollywoodwaardige skincare dus. Deze cleanser kalmeert de huid en haalt overtollige oliën weg, zonder de noodzakelijk oliën aan te tasten.

mario badescu acne

4. Mario Badescu Drying Lotion – €17,50

Dit is hét product waar Miss Kylie Jenner bij zweert als zij puistjes heeft. Deze lotion breng je aan op de puistjes voor het slapengaan en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Omdat uitknijpen voor besmetting en irritatie zorgt, is dit de ideale manier om van je puistjes af te komen.

mario badescu acne

5. Mario Badescu Acne Starter kit – €31,95

Mocht je all the way willen gaan, dan heeft Mario Badescu dit kitje voor je samengesteld. Een complete skincare-routine voor slechts €31,95. Op deze manier probeer je alle producten en kom je erachter wat werkt voor jouw huid.

acne mario badescu

6. It’s Skin Acne Serum – €13,00

Dit serum breng je aan op een gereinigd gezicht en dit zorgt ervoor dat alle oliën gelijk verdeeld worden over de huid. Ophopingen van overtollige oliën zorgen voor onzuiverheden en dat voorkomt dit serum juist. Daarnaast verkleint de Houttuynia Cordata die erin zit de poriën.

acne serum

7. Dr. Botanicals Mandarin Day Moisturizer – €22,00

We kunnen natuurlijk niet zonder dagcrème en daarom staat deze in het lijstje. De mandarijn en sinaasappel verfrissen, terwijl de crème hydrateert. Het beste van beide werelden.

acne dagcreme

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Last van acne? Deze skincare producten zijn goed en betaalbaar
Sluiten