Deze 9 Hollywood acteurs en actrices maakten ooit muziek (in een vorig leven)

Er zijn verschillende manieren om bekend te worden: acteren, zingen, dansen, modellen werk doen en noem maar op. De meeste A-listers beoefenen één vak, maar wist je dat deze acteurs en actrices ooit muziek uitbrachten of dat nog steeds doen?

Zijn deze mensen echte allround artiesten of kunnen ze het beter bij acteren houden? Je komt erachter in 3, 2, 1…

Deze acteurs en actrices dropten ooit een album

Be right back, wij zijn even muziek streamen op Spotify.

1. Brie Larson

De actrice die we kennen van Captain Marvel en Room, bracht ooit een punk-pop album uit genaamd Finally Out of P.E. Ja echt, punk-pop. Een soort Avril Lavigne, maar dan iets relaxter. Ook bracht de actrice – of moeten we zeggen zangeres? – een nummer uit dat eindigde op plaats 31 van de Billboard top 100. Niet slecht.

2. Scarlett Johanson

Scarlett bracht haar eerste album Anywhere I Lay My Head uit in 2008. De meningen waren erg verdeeld. Toch waren velen blij verrast door de alto-stem van Scarlett. Na haar solo album bracht ze nog twee albums uit met muzikant Pete Yorn. De actrice is nog niet doorgebroken op de mainstream radio, maar ze krijgt wel een A for effort. 

3. Naomi Campbell

Wat kan deze vrouw niet? In 1995 dropte Naomi haar enige single Baby Woman. Op de cover was Naomi zelf te zien die haar benen aan het scheren was. Uhm ok. In Japan werd het nummer een hit, maar in de Verenigde Staten helaas niet.

4. Leighton Meester

Jep, ook Blair Waldorf heeft weleens een album uitgebracht. Leighton werkte samen met artiesten als Robin Thicke, maar bracht pas haar eerste solo-album Heartbreak uit in 2014.

5. Lucy Hale

De PLL-ster is een echte countryzangeres. Ze zingt al sinds ze klein is en eindigde zelfs in de top vijf van American Juniors (American Idols voor kinderen). In 2014 dropte ze haar debuutalbum Road Between, maar maakte toch carrière met haar acteerwerk.

6. Jennifer Lawrence

Onbedoeld is Jennifer toch succesvol artiest geworden. Ze zong het liedje The Hanging Tree in voor The Hunger Games, maar dat nummer belandde op plek 13 van Billboards Hot 100.

7. Tom Hardy

Deze goddelijke vent kennen we van Peaky Blinders en The Revenant. Toch vonden fans in 2018 zijn nooit uitgebrachte raptrack Falling on Your Arse in 1999. Tom heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij rapte, maar heeft ook zeker zijn fans niet aan de nummers geholpen. Toch vonden fanatieke speurders het pareltje op een Reddit-pagina.

8. Idris Elba

Idris Elba is bekend als acteur, maar je zou hem ook kunnen kennen als dj. Sinds zijn jeugd houdt hij zich al bezig met muziek en wist je dat hij zelfs heeft gedraaid op Coachella?

9. Ryan Gosling

In de film La La Land kregen we al iets te horen van Ryans stem. Al is dat een totaal ander genre dan waar hij zelf ooit voor koos. Samen met vriend Zach Shields richtte hij de rockband Dead Man’s Bones op en brachten in 2009 een album uit.

CosmopolitanWomen's Health

Reageer op artikel:
Deze 9 Hollywood acteurs en actrices maakten ooit muziek (in een vorig leven)
Sluiten