Redactie
Redactie Love & Life 24 sep 2019

Dit wil je – je kunt nu je eigen ADE feest winnen

Altijd al gedroomd over het organiseren van een eigen (succesvol) feestje, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want jouw dromen kunnen tijdens ADE 2019 worden waargemaakt.

ADE 2019

Van zestien tot en met twintig oktober 2019 vindt het Amsterdam Dance Event (oftewel ADE) plaats. Tijdens dit evenement staat Amsterdam bol van de leukste feestjes, evenementen en shows – allemaal in het teken van muziek. Of je nou houdt van techno, disco of hitjes: alles komt aan bod.

Het leukste nieuws van dit allemaal is toch wel dat jij misschien een plekje krijgt op de ADE line-up.

Eigen feestje

Hoe je dit aanpakt? Desperados heeft samen met ADE een wedstrijd uitgezet, waarin je jouw content voor een geslaagde party kunt delen.

Desperados en ADE zijn op zoek naar het ultieme idee om een succesvol feest te organiseren. Neem dus de tijd en kraak je hersenen, want het beste idee wordt nog uitgevoerd ook. Onze tip: trek alles uit de kast. Van de grootste DJ’s (die vast en zeker op korte termijn nog kunnen, blijf optimistisch) tot photo booths en alles wat een feestje voor jou geslaagd maakt.

Kortom: werken komt er vandaag niet van, want jij zit de rest van de dag te broeden op een geniaal concept. Reserveer die vrijkaarten die je krijgt dus maar vast voor je baas.

Aanmelden voor de wedstrijd doe je hier.

Lees ook: Zo maak je in je eentje een feestje van het weekend

Reageer op artikel:
Dit wil je – je kunt nu je eigen ADE feest winnen
Sluiten