Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 3 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Wait what? Adele en rapper Skepta zijn aan het daten

We houden het allemaal niet meer bij met de koppels in Hollywood. Na de break-up van Kylie Jenner en Travis Scott blijkt er een nieuw mogelijk koppel te zijn opgedoken: Adele en Skepta. Een combinatie die we niet snel hadden verwacht, maar blijkbaar hebben de twee het heel gezellig.

De zangeres en de rapper zijn al jaren goed bevriend. Volgens bronnen zou die vriendschap zomaar kunnen opbloeien tot een relatie.

Adele’s scheiding

Het is pas een paar weken geleden dat Adele haar scheiding heeft afgerond. De zangeres maakte afgelopen april bekend dat ze na een huwelijk van zeven jaar zou gaan scheiden van haar man Simon Konecki. De twee hebben samen een zoontje, maar het werkte helaas niet.

Adele is enorm privé en houdt er niet van om in de spotlight te staan. Het duurde dus lang voordat de zangeres reageerde op de geruchten dat ze zou gaan scheiden. Toen ze eenmaal reageerde, deed ze dat op een manier waarop alleen zij dat kan: met een meme.

Instagram post by Adele * May 1, 2019 at 6:06pm UTC

1.2m Likes, 22.7k Comments – Adele (@adele) on Instagram

Adele en Skepta aan het daten

Het hele process duurde even en is pas enkele weken geleden echt afgerond. Adele houdt niet van stilzitten en als we bronnen van The Sun mogen geloven, lijkt haar liefdesleven alweer op te bloeien. Volgens de boulevardkrant heeft de zangeres het heel gezellig met rapper Skepta en zouden ze al enkele malen op date zijn geweest.

De bron vertelt: “Adele and Skepta have been there for each other a lot after both their relationships split up. They have a close bond and there’s definitely a special connection. They’re spending more and more time together. Some of their friends are hoping and predicting they could end up being a great couple one day.”

De 31-jarige Adele en de 37-jarige Skepta hebben blijkbaar al een geschiedenis. Ze zijn al enkele jaren bevriend, maar de laatste tijd brengen ze steeds meer tijd met elkaar door, weten intimi.

We zagen dit koppel niet snel aankomen, maar als we erover nadenken is het eigenlijk heel logisch. De twee Londense artiesten barsten beiden van het creatief talent dus ze hebben vast en zeker heel veel om over te praten tijdens hun fancy celebrity dates. Hoe dan ook, laten we hopen dat er op z’n minst één fantastisch nummer van Adele en Skepta uitgebracht wordt binnenkort.

ANP/NSMBL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait what? Adele en rapper Skepta zijn aan het daten
Sluiten