Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 15 jun 2018

Ik kocht een adellijke titel en mag mezelf nu Lady of Glencoe noemen

Mijn droom since forever is om van adel te zijn. Mijn achternaam heb ik al mee (Koninkx) en mijn bloed is redelijk blauw. Mijn moeder stuitte onlangs op een oud familiewapen uit 1338 en geloof me, daar laat ik graag een gouden zegelring van maken.

Omdat ik weet dat een prins trouwen toch een lastig verhaal gaat worden – alle knappe prinsen zijn namelijk al bezet, en de lelijke ook – heb ik het heel anders aangepakt. Ik heb mijn adellijke titel afgekocht. Valsspelen? Een beetje, maar het is in ieder geval beter dan niets.

Ik heb mijn diadeem uit de etagière gepakt en opgepoetst net als de bekendste ?internetgekkies? en draag deze nu vol trots naar mijn werk. Je bent tenslotte een Lady of je bent het niet. Omdat ik bijna 24 jaar heb moeten wachten op deze titel, heb ik uitgebreid de tijd gehad om te oefenen. Ik kan wuiven als de beste en heb mijn Nijmeegse accent verruild voor een hête aardâppel in de keel.

Enfin, terug naar waar je voor bent gekomen. Ik heb een adellijke titel gekocht en mag mezelf nu Lady of Glencoe noemen. Hoe is het zover gekomen?

Bij Highland Titles kun je sinds kort een stukje grond kopen, een plot van 30 bij 30 centimeter. Dat heb ik, uiteraard, gedaan. Daar zit namelijk een titel aan verbonden: Lord, Lady of Laird. Sinds 12 juni 2018 mag ik mijzelf Lady of Glencoe noemen en heb ik op Google Maps mijn stukje land (dat echt piepklein is) gescreenshot.

En pssssst… eigenlijk wil ik deze tip dus niet delen, maar jij kunt óók je eigen plot kopen op dit landgoed. Dus zie jij wat in jezelf als Lady, don’t wait too long (anders koop ik namelijk alles op).

Vond je dit artikel leuk? En wil je meer van ons zien? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube voor de tofste artikelen, grappigste meme’s en hilarische video’s.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ik kocht een adellijke titel en mag mezelf nu Lady of Glencoe noemen
Sluiten